Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3845 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 00:50

Ekmeleddin İhsanoğlu Bozkurt işaretini yapamadı

Büyüt
Küçült
Ekmeleddin İhsanoğlu Bozkurt işaretini

MHPnin İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Bülent Karataşla görüşen Ekmeleddin İhsanoğlu, ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. İhsanoğlu, açıklama öncesi Bozkurt işareti yapmak istedi. İhsanoğlu, tüm denemelerine rağmen Bozkurt işareti yapamayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İhsanoğlunun Bozkurt işareti yapmaya çalışırken yaptığı işaret ise, İngilizcesi Devil Horns olan şeytan boynuzları. Heavy Metal müzik dinleyenlerin yaptıkları bu işareti, metal ortamına kazandıran isim ise efsanevi müzisyen Ronnie James Diodur. 

 

Haberin Videosu   Ekmeleddin İhsanoğlu bir türlü bozkurt işareti yapamadı startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29708,29708,201504,29708-.jpg,1, 0,Ekmeleddin İhsanoğlu bir türlü bozkurt işareti yapamadı);



Gazetecilere açıklamalarda bulunan İhsanoğlu, Sosyal kesimlerden gelen taleplerin karşısında bundan kaçmayı kendi millet ve Vatan anlayışıma aykırı buldum. Bundan dolayı MHPnin saflarına bir aday olarak katılmaktan dolayı şeref duyuyorum. Muhalefet partisinin müşterek adayı olarak Cumhurbaşkanlığı makamına aday gösterildim. Burada MHPnin öncü rolünün olduğunu da memnuniyetle ifade etmek isterim dedi.

İHA/POSTA.COM.TR





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024