Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2440 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 06:26

Dış mihrakların oyununa gelmeyeceğiz

Büyüt
Küçült
Dış mihrakların oyununa
Politika Haberleri › Dış mihrakların oyununa gelmeyeceğiz haberi

Okmeydanı Okçular Vakfı bünyesinde kurulan Türk Osmanlı Geleneksel Ok ve Yay Atölyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğanın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Mustafa Meydan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesinin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonrasında açılan Okmeydanı Okçular Vakfı bünyesine Türk Osmanlı Geleneksel Ok ve Yay Atölyesini de ekledi.

Moralimizi bozmayacağız

Gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtlayan Bilal ErdoÄŸan,  “Bunlar bizim gündemimiz olmamalı. Biz, milli birliÄŸimizi, kardeÅŸliÄŸimizi bozmaya yönelik ucu nerede olduÄŸu belli olmayan hep böyle dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduÄŸu aÅŸikar. Bu iÅŸleri inÅŸallah saÄŸduyuyla birlikte durarak bu ÅŸekilde kardeÅŸlikle muhabbetle bitireceÄŸimizi düşünüyorum. Ä°nÅŸallah spor da bunun önemli araçlarında birisi olacaktır. Moralimizi bozmayacağız. Özgüvenimizi arttıracağız ve geleceÄŸin Türkiyesini inÅŸallah çok güçlü bir ÅŸekilde inÅŸa edeceÄŸiz” diye konuÅŸtu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024