Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4671 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2015 - 06:08

Devletin polisini tokatlayan HDPli küstahlaştı

Büyüt
Küçült
Devletin polisini tokatlayan HDPli
Politika Haberleri › Devletin polisini tokatlayan HDPli küstahlaştı haberi 4 yıl önce polis müdürüne tokat attığı için tazminata mahkum edilen HDPli Sebahat Tuncelden çirkin açıklama: Hangi elle tokat attın diyerek elimi öpmek isteyenler oldu.

Şırnak Silopide, 21 Mart 2011 tarihinde yürümek isteyen BDPliler ile tartışan Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetinere o dönem BDP İstanbul Milletvekili olan Sebahat Tuncel kameralar önünde tokat atmıştı. Attığı tokat nedeniyle 25 bin TLlik tazminata mahkum edilen Tuncel, olaydan 4 yıl sonra devletin polisine attığı tokatla ilgili çirkin bir açıklamaya yaparak, “hangi elle tokat attın diyerek elimi öpmek isteyenler oldu” dedi.

Kendi şiddet uyguladı

İki dönem milletvekilliği yapan, bu dönem ise Mecliste yer almayan HDPli Tuncel, Meclis günlerini ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini Fırat Haber Ajansından Arzu Demire anlattı. Tuncel, tokat olayını anlatırken şunları söyledi: “Genelde kontrollü biriyim. Ama bazen yapılanlar karşısında kontrolünü kaybedebiliyor insan. Bu konuda konuşmadım. Çünkü tasarlanarak, planlanarak yapılmış bir eylem değildi. İnsanların bir yürüyüş talebi bile devletin çok yoğun şiddeti ile karşılanmıştı o gün. Benimki bu şiddete isyandı. Benim refleksim devlete karşıydı. ”

Polis müdürünü tokatlayarak büyük bir provokasyona imza atan Sebahat Tuncel, hakkında açılan dava nedeniyle 25 bin TL tazminata mahkum edilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024