Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 851 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2023 - 03:25

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş mesajı

Büyüt
Küçült
Devlet Bahçeliden Sinan Ateş
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz." dedi.

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuÅŸuyor. Devlet Bahçeli, "Menfur cinayetin içine dava arkadaÅŸlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceÄŸiz." diyerek, "Cinayetin gölgesi MHP'ye düÅŸürülmek istendi. Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor. HDP’den CHP’sine komünistten bölücüsüne, FETÖ’cüsünden PKK’lısına kadar tüm ÅŸiddet ve nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular." açıklamasında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin konuÅŸmasından öne çıkan baÅŸlıklar ÅŸöyle:

GAZETECÄ°LER GÜNÜ TEBRİĞİ

Sözlerimin başında bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal, Sakarya Meydan Muharebesi için "çok kanlı" savaÅŸ terimini kullanmıştı. Bu savaÅŸ çok kanlı bir savaÅŸtı. Sakarya Savaşı istiklal umudunu yeÅŸertmiÅŸti.

BAHÇELÄ°'DEN SEÇÄ°M MESAJI

Biz adımlarımızı adam gibi attıkça, önümüze engeller çıkmaktadır. YürüdüÄŸümüz her yol dikenlerle tuzaklanmıştır.

Seçimler için vakit daraldıkça hain proje elemanları, oyun uÅŸakları, zilletin iç yüzü birer birer deÅŸifre olmaktadır.

2023 seçimleri, üniter milli devlete sadakat besleyen Türkiye sevdalılarıyla, geleceklerini çözülmeye baÄŸlayan federasyoncular arasında geçecektir. Zillet ittifakı bir alternatif deÄŸildir. Zillet ittifakı hazır deÄŸildir. Zillet ittifakı yerli ve milli hiç deÄŸildir. Milletimiz bunların asıl maksatlarının tamamıyla farkındadır.

Serok Ahmet'in “cumhurbaÅŸkanı içeriden veya dışarıdan olsun, genel baÅŸkanlar imza yetkisine sahip olacaktır” itirafı 6'lı masanın periÅŸanlığını belgelemiÅŸtir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin son kalesi, düÅŸman karşısında atılacak son kurÅŸunudur.

TÜRKLÜÄžÜ CESEDÄ°MÄ°ZÄ° ÇÄ°ÄžNEMEDEN NASIL KALDIRACAKSINIZ?

KılıçdaroÄŸlu’na danışmanlık yapan bölücü bir ÅŸahsın parti genel merkezinde verdiÄŸi bir röportaj sırasında orada bulunan Türk bayrağını kaldırtması yalnızca skandal deÄŸil suçtur, cinayettir, kepazeliktir. TürklüÄŸü Anayasan çıkarıp etnik kimlik mertebesine çekecek ÅŸerefsiz henüz anasından doÄŸmamıştır.

Genel Başkanlar her stratejik kararda imza yetkisine sahip olacaktır" itirafı 6'lı masanın mahvı perişanlığını resmetmiştir.

Londra tefecilerinden, New York bankerlerinden ilhamını alıp Ä°ngiliz Muhitler Cemiyeti'nin günümüz ayağına talip olan DEVA Partisi başındaki zat, Anayasa'nın 6. maddesini tartışmaya açtı. DEVA'nın baÅŸkanını TürklüÄŸün neresi rahatsız etmektedir?

BAHÇELÄ°'DEN SÄ°NAN ATEÅž MESAJI

Menfur cinayetin içine dava arkadaÅŸlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceÄŸiz. Bir cinayet üzerinden kurgu yapanlara tekrar sesleniyorum. Adayımız belli, kararımız nettir. Adayımız CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’dır.

Madem herkes sırasını savdı, herkes taÅŸları döktü, ÅŸimdi söz sırası bize gelmiÅŸ demektir. MHP milletinde ve milletinde erimiÅŸ bir kahramanlık mefkuresidir. Allah'ın dağına göre kar verdiÄŸini biliyorum. 30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın Çukurambar semtinde hunhar bir suikast vuku buldu. Sislerin dağılması, önünün ve ardının aydınlığa kavuÅŸması için beklemeye baÅŸladık. Her geliÅŸmeyi yakından takibe baÅŸladık. Ortada güpegündüz iÅŸlenmiÅŸ bir cinayet vardı. Kanlı saldırı gerçekleÅŸtikten hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü bir saldırı ivme alarak hız kazandı.

Sabır ve sebatle beklemeye koyulduk. Olaydan sonra MHP'ye organize bir saldırı ivme kazandı. Dava arkadaÅŸlarımızı içine çekmeye çalışıyorlar. Cinayetin gölgesi MHP'ye düÅŸürülmek istendi. Cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor.

Tüm nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldu. Kimse aklından çıkarmasın kurt kışı geçirir ama yediÄŸi ayazı unutmaz.

HDP’den CHP’sine komünistten bölücüsüne, FETÖ’cüsünden PKK’lısına kadar tüm ÅŸiddet ve nefret odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim bir günaha ortak oldular.

Tüm FETÖ'cüler partimize karşı algı operasyonlarıyla yeni bir kalkışma baÅŸlattılar. Cinayetin gölgesi MHP'ye düÅŸürülmek istendi. Bir iç hesaplaÅŸmanın olduÄŸu iddia edildi. Böyle zamanlar duygusal taÅŸkınlığın akli melekeleri kilitlediÄŸi zamanlardır.

KILIÇDAROÄžLU'NA SERT TEPKÄ°

Bak KılıçdaroÄŸlu; senin sağında solunda konuÅŸlanan teröristlerle ülkücü Türk gençliÄŸi sakın ola karıştırma. Sen her ÅŸeyinle zaten teslim olmuÅŸsun, azılı katillerin dümen suyuna çoktan girmiÅŸsin. 

Azılı MHP düÅŸmanları bu konuyu siyasi bir hesaplaÅŸmaya çevirdi. Cinayeti müfterilik ÅŸovuna dönüÅŸtürmek için binlerce FETÖ hesabı açıldı. Sosyal medya saldırıları yoÄŸun olarak yaÅŸandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024