Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1755 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2015 - 05:51

Devlet Bahçeli: HDP uluslararası projedir

Büyüt
Küçült
Devlet Bahçeli: HDP uluslararası
Politika Haberleri › Devlet Bahçeli: HDP uluslararası projedir haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğanın, Baykala Milli Mutabakat Hükümeti önerdiğini iddia eden Bahçeli, Demirtaşın özellikle parlatıldığını ve HDPnin uluslararası bir proje olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin başkanlık divanı toplantısında seçim sonuçları ve koalisyon olasılıklarını masaya yatırdı. AK Partinin tek başına hükümet kurabilmek için başka partilerden milletvekili alabileceğine dikkat çeken Bahçeli, bunun için artı 18 milletvekiline ihtiyaç olduğunu söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykalın görüşmesinin tam bir muamma olduğunu belirterek, görüşmenin Baykala seçim hükümeti kurdurulmasına ilişkin olabileceğini iddia etti.

Kandilden onay alacaklar

Bahçeli, HDPnin oylarını ciddi oranda arttırarak barajı aşması konusunda “izaha muhtaç” değerlendirmesi yaparak, HDPnin barajı geçmesinin uluslararası bir proje olduğunu ve Demirtaşın özellikle parlatıldığını, oyların HDPde toplanması için mühendislik çalışması yürütüldüğünü söyledi. HDPnin Kandil ve İmralının güdümünde siyaset yapmaktan kurtulamayacağını vurgulayan Bahçeli, “atacakları her adım için Kaldilden onay alacaklar. Şimdi İmralı için görüşme talebinde bulundular, hükümetten izin istendi. Bakalım nasıl bir tutum izleyecekler” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024