Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1711 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 17:24

Deniz Baykaldan Kılıçdaroğlu a cevap!

Büyüt
Küçült
Deniz Baykaldan Kılıçdaroğlu
a
Erdoğan ile Baykal arasındaki görüşmeye ilişkin Ayrıntı bilmiyorum diyen Kılıçdaroğlu a, Baykal karşılık verdi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Erdoğanın Baykala 20 milletvekiliyle gelirseniz, AKP ile koalisyon yapılır, hükümeti kurma görevini de size veririm dediği iddialarına, Kesinlikle böyle bir konuşma geçmedi karşılığını verdi. Baykal, bu iddialar üzerine şunları söyledi:

SİYASİ GELECEĞİMLE İLGİLİ KONUŞMA OLMADI

Sayın Erdoğanla konuşmamızda tek kelime bile olsa böyle bir şey konuşulmadı. Siyasi geleceğimle ilgili hiçbir konuşma geçmedi. Beni işin içine sokacak hiçbir model önerisi olmadı. Yaptığımız görüşme sırasında Sayın Erdoğanın bana böyle bir teklif yapmış olabileceğini ya da benim böyle bir teklife muhatap olduğumun kendi partililerimiz tarafından konuşulması, düşünülmesi daha acıdır.”

BAYKAL, KAPSAMLI AÇIKLAMA YAPACAK

Baykal, Erdoğanla yaptığı görüşmeden sonra ortaya atılan ya da kulislerde konuşulan iddialara karşı kapsamlı bir açıklama yapacağını söyledi. Bunun ne zaman olacağı sorusuna ise “her şeyin bir zamanı var” demekle yetindi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024