Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1763 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 11:55

Demirtaştan Erdoğana tepki

Büyüt
Küçült
Demirtaştan Erdoğana

Selahattin Demirtaş, Adıyamandaki mitingde şunları söyledi:

Senin gönlündeki aslanı 7 Haziranda kediye çevireceğiz. Sen meydanlara çıkmazsan hatrımız kalır. Zavallı Ahmet hoca yetiştiremez. Sen meydanlara çık ki Türkiye yalancı görsün. Çirkinlikleriniz net görünüyor. Meydanlara çıkma demiyoruz. Kendi paranla çık. Bizim paramızla bize hakaret mitingleri yapamazsın. Kul hakkı yiyorsun. Yediğin kul hakkının halk bize yetki verirse inşallah hesabını soracağız.

CUMHURBAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN DUYMADIK

Ellerindeki baskı imkanlarını kullanıyorlar. Dün parti teşkilatlarımız bombalandı. Adana , Merisn adayımız yaşamını yitirebilirdi. Bu tarafsız cumhurbaşkanı hala olayı kınamış değili geçmiş olsun demiş değil. Terör saldırısının üzeirden 24 saat geçti, cumhurbaşkanınından geçmiş olsun duyamadık. Çünkü elbette onun arzuladığı şey buydu. onun kafasından geçen şey HDP şiddet, çatışma algısı yaratmaktır.

Sürekli inançlarımıza saldırıyorlar. Ben de bir müslüman evladıyım. Diyanete sesleniyorum; bir müslümana kafir diyen dinden çıkar mı çıkmaz mı?  Yüce Rabbimiz Kuran-ı Kerimi haşa bir pazarlamacı gibi elde miting meydanlarında gösterilsin diye gönderilmedi.

Kirli din pazarlığının para etmediğini göstermeniz bunlara. Dinimizi bu kadar ucuz çirkince siyasete alet etmelerinin cezasını göstermelisiniz.

Roboskiyi, Kobaniyi unutacaksınız, para sayma makinelerini ayakkabı kutularındaki paralarını yok sayacaksınız sonra da din iman diyeceksiniz.

Hiç kimse aramızdaki barışı bozamayacaklar. Bu güne kadar Kürt Türk boğazlamasını hayata geçirmek istediler. Ağrıda Adanada Mersinde partimize dönük saldırılarda yapmak istedikleri buydu.

Sandıklar açıldığında onun yüz ifadesini hayal eden o bize yeter işte. Emin olun onun zulmünden hakaretlerinden tehditlerinden bıkmış olanlar, her gün onun öfkeli suratından bıkmış olanlar 7 Haziranda gelin bize oy verin gerisini bize bırakın.

Bak önümüzde 20 gün var ve onu da HDPye oy vermesi için ikna edeceğim. O da kararsız kalıyor. Şimdiye kadar AKPliydi şimdi bize kulak vere vere onu HDPli yapacağız. BAşbakan olma ihtimalin yok. İhtimal sıfır. Kazansa seni Başbakan yaptırmaz. Seçim kazansan yine aynı zulü göreceksin. Başbakanlık sisteminin kurtuluşunun tek ihtimali var HDPnin barajı aşmasıdır. Sevgili Ahmet Hoca ortada matematik var. Biz kaybedersek sen de kaybedersin. Gel oyunu HDPye at bu zulümden sen de kurtul biz de kurtulalım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024