Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2215 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2015 - 17:23

Demirtaş: Kralınıza tansiyon hapı ayarlayın

Büyüt
Küçült
Demirtaş: Kralınıza tansiyon hapı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin Sultanbeyli mitinginde konuştu. Sultanbeyli Meydanında toplanan kalabalığa seslenen Demirtaş isim vermeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soyluya yanıt verdi. Demirtaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkça tehdit ediyor. Açıkça hakaretler savuruyor. Sizi tahrik etmek istiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, gülün geçin. 7 Haziranı bekleyin. Bütün bunların hesabını sandıkta soracağız. Sandık açıldığında neye uğradıklarını şaşıracaklar dedi.

UŞAKTAKİ SALDIRI

Uşakta HDPlilere yönelik saldırıya da değinen Demirtaş, Sadece bir hafta içinde 10 seçim büromuz saldırıya uğradı. Daha dün Uşakta yaşananları gördünüz. Arkadaşlarımız barış ve kardeşlik eli uzatıyorlar. Polisin gözleri önünde HDPlileri linç etmeye çalışıyorlar. Valilik izliyor diye konuştu. HDPnin barajı aşması halinde Sultanın sarayı sallanacak diyen Selahattin Demirtaş, Bunun korkusuyla her yerde bize saldırıyorlar. Her yerde bize, partimize, her yerde sizin çalışmalarınıza saldıracaklar. Buna rağmen diyorum ki, asla bu tür provokasyonlara gelmeyin. Gerektiği yerde rakip partinin bayrağını asacak elamanı yoksa siz o bayrağı asın. Provokasyonlara gelmeyin diye konuştu.

BAŞKANLIK HAYALLERİ SUYA DÜŞECEK

Eleştirilerini sürdüren Demirtaş, Bizi tehdit eden AKP sözcülerine sesleniyorum. Siz kendi kralınıza tansiyon hapı ayarlayın. 7 Haziranda tansiyonunu yükselteceğiz. Sandık sonuçlarını gördüğünde başkanlık hayalleri suya düşecek. Sen ki ülkeyi teslim almaya çalışıyorsun. Halk nasıl bir güç olduğunu göstererek seni teslim alacak ifadesini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ ?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Yeşiltepe Seçim İrtibat Bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Haddinizi, hukukunuzu bilin. Bir daha bizim teşkilatlarımıza ait el altından bir tehdit duyarsak, söylüyorum sana Demirtaş, buradan Türkiyeye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız senin demişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024