Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2035 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 11:00

Demirtaş: Başbakanın tavrını merak ediyoruz

Büyüt
Küçült
Demirtaş: Başbakanın tavrını merak

Doğu Güneydoğu Dernekler Platformu 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde HDPye desteğini açıklamak amacıyla dün gece Taksim Elit World Otelde toplantı düzenledi. Toplantıya HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP MYK üyeleri ve Doğu Güneydoğu Dernekler Platformu Yürütme Kurulu üyelerinin yanı sıra platforma bağlı dernek yöneticileri de katıldı.

 

İlgili Haber Kendi hissi beyanlarıdır

 

Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, Çağrının çok önemli ve olumlu olduğunu düşünüyorum ve sahip çıkmak gerektiğini ifade ediyorum. Çünkü Türkiyede yaşayan herkesin en acil ihtiyacı kalıcı barıştır. Ve kalıcı barışa gitmenin de doğrudan yüzleşmeyle bağlantısı var. Bizler eğer parlamento olarak üzerimize düşenleri yaparsak siyasi partiler olarak silahsızlanma çağrısının karşılığını verecek bir demokrasi hamlesini yaparsak bu Türkiyenin yararına olacaktır. Hem toplumsal barış hem özgürlükler açısından umut verici bir sürece girmiş olacağız ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haber Erdoğan: Konu mankeni değilim

 

Demirtaş, hükümet sözcüsü Bülent Arınç ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yaşanan karşılıklı açıklamalara ilişkin soruya ise Bakalım ne çıkacak biz de bekliyoruz. Özellikle Sayın Başbakanın hükümetin başı olarak tavrı ne olacak merak ediyoruz.

 

İlgili Haber Arınç: Unutmayın bu ülkede bir hükümet var

 

Hükümetin başı olarak bu tartışmaların neresinde görmek istiyoruz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024