Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1696 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2015 - 11:56

Demirtaş Bakırköydeki mitingde sert çıktı

Büyüt
Küçült
Demirtaş Bakırköydeki mitingde sert

İşte Demirtaşın açıklamalarının satır başları:

Önce terörle arana mesafe koy ey Davutoğlu. Sen önce IŞİDle arana mesafe koy. Biz sivil siyasetle sizi iktidardan düşürdük. Silahla terörle arasına mesafe koyması gereken AKPdir. Asıl siz hesap vereceksiniz. IŞİDe gönderdiğiniz bombalar, IŞİDe sağladığınız lojistiği siz gerçekleştirdiniz.

BİZDEN HESAP SORMA VAKTİ DEĞİL HALKA HESAP VERME ZAMANIDIR

HDPyle demokratik yolla mücadele edemeyince silaha sarıldınız. Bizden hesap sorma vakti değil halka hesap verme zamanıdır. Halka katliam dayatan, geri dönüp bizi terörle suçlayanlara pes diyorum pes.

Zergelede 8 sivili katlettiler niye bunu konuşmuyorsun?

Senin havuzun manşet attı: Tam isabet.

Hedefiniz bu sivilleri katledip HDPnin sivil siyasette güçlenmesini engelleyeceğinizi zannetiniz. Biz de sandıkta tam isabet yapacağız ve inşallah AKPyi sandığa gömeceğiz.

HANGİ SUÇLU KENDİ KOLUNA KELEPÇE TAKABİLİR Kİ?

Suruç katliamını yapanları, Diyarbakır mitinginde yapılan saldırıyı, Mersin ve Adanadaki bombalı saldırıları yapanları yakalayamadınız. Hangi suçlu kendi koluna kelepçe takabilir ki?

Bizim temel hedefimiz bütün sorunlarımızı parlamento alanında çözmekti.

Biz barışçı demokratik yollarda mücadeleden ısrarcıyız. 3 yıl boyunca yürütülen sürecin en önemli aktörü destekleyicisi olduk. Bütün bunları AKPyi sevdiğimiz için değil halka karşı duyduğumuzun sorumluluğun gereğini yaptık. Biz bunu başaracağız. Kalıcı barış dediğiniz şey insanın karnı doyacak, Somada katliama uğramayacaksın. Barış dediğin şey Kürtsen anadilde eğitim alacaksın. Aleviysen Cemevine korkmadan gitmek demektir barış. Biz barış derken hepsini istiyoruz, hem silahlar susacak hem haklarımızı alacağız. Umut buradadır işte tam isabetle sandıkta HDPye mührü basarak barışı getireceğiz.

BİZ NE ZAMAN BEDEL ÖDEMEKTEN KORKTUK Kİ?

Bedel ödememizi istiyorlarsa ne zaman biz bedel ödemekten korktuk ki?

Bütün halktan ricamdır, bulunduğunuz her yerde anneler babalar sesinizi yükseltin. Siz sesinizi yükseltirseniz bu ses her yere çok güçlü ulaşır.

Bizleri tehdit edecekler ama dik duracağız. Onlar hep yenilen taraf oldular. 90larda 80lerde hep yenilen taraf oldular. Bu defa da onlar kaybedecek biz kazanacağız.

 

İlgili Haber İmralı Heyetinden Öcalan açıklaması





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024