Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3405 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2014 - 12:57

Davutoğlunu iş başına getirdik, görev verdik

Büyüt
Küçült
Davutoğlunu iş başına getirdik, görev

Yıldırım, Türkiyede 10 Ağustosta yeni bir döneme geçildiğini, yüzde 52 milletin desteğini alan Cumhurbaşkanı Erdoğanın, millete karşı sorumlu olduğunu söyledi.

Ak Parti Karabağlar ilçe kongresinde konuşan Binali Yıldırım, partililere doğal liderleri olduğunu belirttiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın selamını getirdiğini söyledi. Partisinin 12 yıllık iktidarında yaptığı hizmetleri anlatan Binali Yıldırım, Türkiyede 10 Ağustosta yeni bir döneme geçtik. Cumhurbaşkanımız artık millete karşı sorumludur, çünkü yüzde 52, milletin desteğini almıştır. Anayasada millete karşı sorumsuz yazması bir şey ifade etmez. Milletten destek alanın millete karşı sorumluluğu siyaseten de devam eder dedi.

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ile Başbakanın ülkenin işlerinin daha güzel noktaya gelmesi için el ele verdiklerini söyledikten sonra, Yeni Türkiyenin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlunu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde AK Partiyi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek diye konuştu.

ZEYBEKCİ: KONAK MEYDANINDA ZEYBEK OYNAYACAĞIZ

Kongrede konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de her fırsatta İzmire geldiklerini ve bu kente ağırlık verdiklerini söyledi. Seçimde İzmirde de kazanmayı hedeflediklerini kaydeden Zeybekci, Çünkü bizim hedefimiz, davamız, derdimiz büyük. Her ne zaman nerede gerekiyorsa, gece gündüz demeden burada sizlerle beraber olacağız. Allahın izniyle Konak Meydanında zeybeği hep beraber oynayacağız. Çünkü İzmir artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyor diye konuştu.

Dünyanın haritasının yeniden çizildiğini ve Türkiyenin de çizenler arasında olduğunu dile getiren Zeybekçi, yaşadığı bir olayı anlatırken de şunları söyledi:

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ABDye gittik. İngiltere Başbakanı Somaliye yardımı 3 milyon sterlinden 5 milyon sterline çıkartıyoruz dedi. Ondan sonra Türkiye Cumhuriyetinin Ekonomi Bakanı çıktı, İngiltereye yardımlarından dolayı teşekkür ederiz ama geçen yıl Türkiye halkının da desteğiyle Somaliye 400 milyon dolar yardım ettik dedi. Onun için Türkiye fazla oluyor. Bir zamanlar olduğu gibi kenara çekilip beklemiyor Türkiye. Dünyanın haritası yeniden çiziliyor, ekonomik haritası yeniden çiziliyor. Yeni birlikler oluşuyor. Birileri bölüştürsün biz bakalım demiyoruz, yeniden çizilen dünya haritasını çizen ülkelerden olacak Türkiye diyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024