Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1946 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mart 2015 - 15:48

Davutoğlu ve Akdoğandan sır görüşme

Büyüt
Küçült
Davutoğlu ve Akdoğandan sır

Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Ak parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen Bahar Şenliğine katıldı. Davutoğlu, buradaki konuşmasının sonunda sendeledi. Dengesini güçlükle sağlayan Başbakan Davutoğluna, koruma müdürü de yetişip destek verdi.

Başbakan konuşmasının ardından yerine geçtiğinde de koltuğunu değiştirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan arasında Sare Davutoğlu oturuyordu.

 

Haberin Videosu   Davutoğlu ve Akdoğan´dan sır görüşme startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer28664,28664,201503,28664-277171.jpg,1, 0,Davutoğlu ve Akdoğandan sır görüşme);

 

 

 

ŞENLİKTE MİNİ GÖRÜŞME

Görüntülerde yok ama başbakan eşinden izin isteyip, Akdoğanın yanına geçti. İkili dakikalar boyunca hararetli bir şekilde konuştu. Yavuz Bingöl sahnedeyken gerçekleşen bu sohbette, konuşulanlar dudak okumasıyla anlaşılmasın diye hem Davutoğlu hem de Akdoğan tedbirliydi. Dudaklarını elleriyle kapatarak konuştular. Yalçın Akdoğanın gerginliği yüzüne yansıdı.İkili konuşurken Sare Davutoğlu araya girip sahneyi gösterdi. Başbakan sahneye doğru el sallarken bu derin sohbet de sona erdi.

İlgili HaberDavutoğlu türkü söyledi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024