Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2631 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 12:25

\Davutoğlu neden panik yapıyor

Büyüt
Küçült
\Davutoğlu neden panik
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: Ben Cumhurbaşkanı ile ilgili konuştum Davutoğlu neden panik yapıyor...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Davutoğlunun kendisini “vesayetçi” sözlerine ilişkin konuşarak, “Ben, Sayın Cumhurbaşkanıyla ilgili konuştum. Neden bu kadar panik yapıyor anlayamadım. Zannedersem onları panikleten her halde patronlarının kızmış olması ihtimalidir” dedi.

İMCTV.comun haberine göre; 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezindeki “Gazetecilerin Objektifinden Ankaradaki Toplumsal Olaylar” sergisine katıldı.

Demirtaş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlunun kendisini “had bilmezlikle” suçlaması ve “vesayetçilerle aynı yerde duruyor” sözlerine yanıt vererek “Ben, Sayın Cumhurbaşkanıyla ilgili konuştum. Neden bu kadar panik yapıyor anlayamadım. Zannedersem onları panikleten her halde patronlarının kızmış olması ihtimalidir. Ne yapalım patron anonim şirketin CEOsu, onları yönetiyor olabilir, ama biz bunların işçisi, marabası, şirket çalışanları falan değiliz” dedi.
Demirtaşın konuşmasından satır başları şöyle:

“Bugünkü değerlendirmelerimde Sayın Davutoğlundan bahsettiğimi hatırlamıyorum ben, neden üstüne almış. Ben, Sayın Cumhurbaşkanıyla ilgili konuştum. Neden bu kadar panik yapıyor anlayamadım.

“Başkanlık konusunda AKPyle anlaştığımız iddiaları vardı ortada. İddiaların doğru olmadığını ve olmayacağını anlatmaya çalıştım. Zannedersem onları panikleten her halde patronlarının kızmış olması ihtimalidir.

“Ne yapalım patron anonim şirketin CEOsu, onları yönetiyor olabilir, ama biz bunların işçisi, marabası, şirket çalışanları falan değiliz. Asıl Sayın Başbakan bir muhalefet liderinin eleştirisine, kamuoyuna dönük taahhüdüne o kadar tahammülsüz davranmakla kapasitesini göstermiş oldu. Tam da kendisine yakışanı yaptı Ahmet Hoca.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024