Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1945 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2015 - 11:59

Davutoğlu, istifa yazısında ne dedi?

Büyüt
Küçült
Davutoğlu, istifa yazısında ne

Resmi Gazetede yer alan tezkerede Davutoğlu, yeni hükümetin oluşturulması için başkanı bulunduğu 62. hükümetin istifa ettiğini Cumhurbaşkanlığına yazdığı resmi yazıyla iletti.

Davutoğlu, resmi yazıda, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarına göre yeni bir hükümet teşkil edilmesi için 62nci Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin istifasının kabulünü saygılarımla arz ederim ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 62. hükümetin istifasını kabul etti ve Davutoğlundan yeni hükümet kuruluncaya kadar başbakanlık görevine devam etmesini istedi.

Erdoğan, Davutoğluna cevaben kaleme aldığı resmi yazıda, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104üncü maddesi uyarınca, Bakanlar Kurulunun istifası kabul edilmiştir. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleriniz için teşekkür eder, yeni hükümet kuruluncaya kadar göreve devam edilmesini rica ederim değerlendirmesinde bulundu.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024