Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2011 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2015 - 12:20

Davutoğlu-Gülen görüşmesini sonradan öğrendim

Büyüt
Küçült
Davutoğlu-Gülen görüşmesini sonradan

 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlunun Dışişleri Bakanı olduğu dönemde, 2013 yılında Fethullah Gülen ile görüşmesini sonradan öğrendiğini açıkladı.

Azerbaycanda düzenlenen 3. Küresel Açık Toplumlar Forumuna katılan Abdullah Gül, Türkiyeye döndü.

Atatürk Havalimanı VIP Salonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlunun bir açıklaması oldu. 2013 senesinde Fethullah Güleni ziyaret ettiğini ve bu konuda da sizin izniniz ve görüşünüzün alındığını söyledi. Buna ilişkin neler söyleyebilirsiniz? sorusu üzerine, Benimle ilgili kısmında bir yanlışlık var. Ben sonradan öğrenmiştim yanıtını verdi.

Azerbaycan gezisi hakkında da bilgi veren Abdullah Gül, Baküde bir uluslararası konferansta konuşma yaptım. Ayrıca Azerbaycan Diplomasi Akademisinde de yine bir konuşma yapıp, orada bir fahri doktora verdiler. Ayrıca bazı temaslarda bulundum dedi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024