Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2161 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 22:21

Davutoğlu: Faili tespit edildi

Büyüt
Küçült
Davutoğlu: Faili tespit

 Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Yozgat mitinginde halka hitap etti. HDP binalarına yapılan saldırıların failinin tespit edildiğini söyleyen Davutoğlu, fail yakalandığında her şey ortaya çıkacak o zaman bize iftira atanlar bizden özür diyecekler mi? dedi.
 
Başbakan Davutoğlunun açıklamalarından satır başları;
 
ONLARI GÖRÜNCE ŞÜKÜR SECDESİ YAPACAKTIM
 

IMFye borç defterini biz kapattık. Bunların zamanında bir tek kurşun almak için başka ülkelere muhtaçtık. Onların zamanında başka ülkelere el açıyorduk. Tankımızı gemimizi silahımızı dışarıdan alıyorduk. Artık kendi helikopterimizi kendimiz yapıyoruz. Atak helikopterlerinin bize eskortluk ettiğini görünce helikopterde olmasam şükür secdesi yapacaktım. Helikopterden İner inmez dua ve şükür ettim. Allah bir daha bizi namerde de merde de muhtaç etmesin.
Kılıçdaroğlu Suriyelileri Esed zulmüne geri göndereceğim diyor. Ey Bahçeli neden susuyorsun? Neden Kılıçdaroğluna Türkmenleri vermem diye haykırmıyorsun?
 
BİZE İFTİRA ATANLARIN BİZDEN ÖZÜR BORCU VAR

 
Başbakan Davutoğlu: (Adana ve Mersindeki HDP binalarına yapılan saldırı) Biraz önce İçişleri Bakanımız ile konuştum, fail tespit edildi ve inşallah yakalanacak. O zaman bizi böyle fütursuzca suçlayanlar özür dileyecekler mi  Faili biliyoruz, tespit ettik ve İçişleri Bakanımıza da söyledim, kim olursa olsun bulunacak ve adalete teslim edilecek ama teslim edildiğinde ve fail açıklandığında bütün bu fırsatçı çete var ya hepsinin birer özür borcu var.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024