Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2266 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 20:45

Cumhurbaşkanı Erdoğanı kızdıran protokol hatası

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğanı kızdıran protokol
Politika Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğanı kızdıran protokol hatası haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokol sırasında yaşanan aksaklığı kürsüye çıkınca bizzat kendisi düzelttirdi.

İHA Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

Protokol hatasını Erdoğan düzeltti! İlgili Foto Galeriler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit yakını ve gazilere Devlet Övünç Madalyalarını verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiyenin Kürt skorunu yoktur. Türkiyede her kesimden insan gibi Kürt kardeşlerimizin de sorunu vardı. Biz geçtiğimiz sorunlara çözüm olmaya gayret ettik. Bugün artık kimse kökeni yüzünden tehdit altında değildir dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili Karsta yapımı tamamlanan Haydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi açılış törenine katıldı. 

Açılışın töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Milil Eğitim Bakanı Nabi Avcının selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, iki devlet bir millet vurgusu yaparak, Türkiye Cumhuriyetinin daha önce Azerbaycanda eğitim kurumları açtığını, bugün de kendilerinin Türkiyede Karsta bir okul açılışı yaptıklarını söyledi. Aliyev, eğitime önem verdiklerini dile getirerek, “Türkiye Azerbaycan kardeşliği ebediyen devam edecektir” dedi.
 
ERDOĞAN, KONUŞMASINDAN ÖNCE AZERBAYCAN MİLLİ MARŞININ OKUNMASINI İSTEDİ

Törende öncelikle İstiklal Marşı okundu. Protokol sonra ayakta Azeri Milli Marşı ın da okunmasını bekledi ama marş başlamadı.Erdoğan önce protokol müdürü, ardından da protokoldeki bazı görevlilerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelmesinin ardından protokol hatasından dolayı konuşmasından önce Azerbaycan milli marşının okunmasını istedi. Erdoğan, marşın okunmasının ardından konuşmasına başladı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024