Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2021 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 12:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gül görüştü

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gül

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,

halefi Abdullah Gül ile görüşüyor...   Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül, TBMMde Süleyman Demirelin cenaze törenine katıldıktan sonra bir araya geldi.     Görüşme, TBMM Başkanı Cemil Çiçekin Meclisteki odasında gerçekleştiriliyor. Görüşmenin sürpriz olmadığı, daha önce planlandığı öğrenildi. Haberin Videosu Erdoğan - Gül görüşmesi sona erdistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer32079,32079,201506,32079-320070.jpg,1, 0,Erdoğan - Gül görüşmesi sona erdi);   Görüşme 45 dakika sürdü; Meclisten ilk çıkan isim Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan muhabirlerden soru almadan Meclis Başkanlığı makamından ayrıldı. Erdoğanı Cemil Çiçek uğurladı.     Erdoğanın ayrılmasının ardından Cemil Çiçek ve Gül görüşmesi başladı.    Gül ve Erdoğanın birlikte görüntü vermemesi de dikkat çekti. 

GÜLÜN DANIŞMANININ YAZDIĞI KİTAPTAN SONRA İLK GÖRÜŞME   Geçtiğimiz hafta Abdullah Gülün danışmanı Ahmet Sever tarafından yazılan Abdullah Gül ile 12 yıl başlıklı kitap çok ses getirmişti. Kitapta Gül ile dava arkadaşı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkinin özellikle son yıllardaki kırılganlığını gösteren pek çok çarpıcı detay yer alıyor. Kitabın çıkmasından sonra Erdoğan ve Gül, ilk kez bir araya geldi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024