Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2494 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2015 - 06:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçlerindeki din düşmanlığını bastıramıyorlar

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçlerindeki din düşmanlığını
Politika Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçlerindeki din düşmanlığını bastıramıyorlar haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizim alametifarikamız hizmettir ama Pensilvanyadakiler gibi değil, farklıyız dedi.
AA

Rize Cumhuriyet Meydanında gerçekleÅŸtirilen toplu açılış töreninde halka hitap eden ErdoÄŸan, muhalefet partilerinin seçim vaadlerini sert ÅŸekilde eleÅŸtirdi. ErdoÄŸan, CHPnin televizyon kanalı Halk TVdeki bir porgramda kadın bir gazetecinin “Başını örten kadın, özgürlüğünden vazgeçmiÅŸtir” sözlerini hatırlatarak “Ne kadar uÄŸraşırlarsa uÄŸraÅŸsınlar, içlerindeki başörtü ve inanç düşmanlığını bastıramıyorlar” diye konuÅŸtu.

Parelel Yapı HDP ittifakı

CHPnin seçim vaadlerinden birinin Ä°mam Hatiplerin orta kısmını yeniden kapatmak olduÄŸuna dikkat çeken ErdoÄŸan “Ana muhalefetin sayın baÅŸkanı, biz bu oyunu daha önce gördük. Artık bunları yutturamazsınız.  Geçti o iÅŸ. Bütün engeller aşıldı. Bunlar her fırsatta cami, din görevlisi, Kuran eÄŸitimi ve başörtüsü düşmanlığı yapmaktan geri durmuyorlar” dedi. HDP ve Paralel Yapının ittifakına da dikkat çeken ErdoÄŸan, “Paralel örgüt de bunlara lojistik destek saÄŸlıyor. Hani Diyarbakır Belediyesinin arka kapısından giriyor ya... Kimler kimlerle el tutuÅŸtu” dedi. “Diyaneti kaldıracağız” ÅŸeklindeki açıklamaya atıfta bulunan ErdoÄŸan ÅŸunları söyledi:

O arabayı niye satıyorsun?

“Terör örgütünün arkasında olduÄŸu siyasi parti, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığına takıldı. ‘Diyaneti kaldıracağız diyor. Ne yaptı sana Diyanet. Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanımız bütün bu haberlere karşı tutmuÅŸ, o Mercedes arabayı ‘Ben satılsın dedim diyor ve sattırıyor. Halbuki benim haberim olsa derdim ki; ‘Mehmet hocam sen niye satıyorsun o Mercedesi, senin bineceÄŸin veya bindiÄŸin Mercedesin fiyatı ne ya, sen gazetelerin haberlerine, baÅŸlıklara ne bakıyorsun? Ekonomi vaadleri için kaynaklardan bir tanesi o, ‘Bir milyonu bulduk diyor. Bunlar ÅŸaklaban ya... Bunların ekonomiyi yönetecek halleri yok. Bunlar ellerindeki belediyeleri yönetemiyorlar.”

EVLATLARIMA TAKTILAR

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Trabzon mitinginde muhalefetin çocukları üzerinden kendisine yüklenmeye çalışmalarına tepki gösterdi: “Erkek evlatlarıma da taktılar, onlarla da çok uÄŸraşıyorlar. ‘Åžu vakıfta var, bu vakıfta var. Tabi olacaklar, sizden mi izin alacağız? Benim evlatlarım bu ülkenin vatandaşı deÄŸil mi? Sosyal faaliyetlerde de bulunacaklar, iÅŸ de yapacaklar, yeter ki devlette iÅŸ yapmasınlar, olay bu kadar.”      





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024