Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2191 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2015 - 23:15

Çorluda HDPliler AK Parti aracına saldırdı

Büyüt
Küçült
Çorluda HDPliler AK Parti aracına

HDP Tekirdağ milletvekili adaylarının da aralarında bulunduğu, 50 kişilik partili grubu Saray ilçesi Ayazpaşa Mahallesindeki seçim irtibat bürosu açılışının yapıldığı sırada toplanan bir grup tarafından taşlı saldırıya uğramıştı.

Polis ekiplerinin araya girmesiyle önlenen olayları proteste etmek için yaklaşık 400 kişilik HDPli grup Çorludaki Homurtak Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Meydanında toplandı. Grubun protestosu sırasında Ak Parti Tekirdağ 3üncü sıra milletvekili adayı Metin Akgünün fotoğraflarının bulunduğu seçim aracı caddeden geçti. HDPli grubun içinde bulunan bazı kişiler araca saldırdı. Bunun üzerine meydanda bulunan polis ekipleri araya girdi.

MEYDANA KADAR YÃœRÃœDÃœLER


Grup daha sonra Atatürk Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Meydana gelen grup adına konuÅŸan HDP TekirdaÄŸ Ä°l BaÅŸkanı Åžehnaz Kaya,  saldırıyı kınadıklarını belirterek, Günlerdir yürüttüğümüz seçim çalışmaları kapsamında Saray ilçemizde esnafı ve halkı ile buluÅŸtuÄŸumuz seçim gezilerimizde hiçbir olumsuzlukla karşılaÅŸmadık. Saray büromuzu açtığımız sırada AKP ve faÅŸist grup tarafından günlerdir sosyal medyada hazırlanan saldırı kampanyası büro açılışımızın yapıldığı saatte fiili saldırıya dönüşmüştür. Biz bunu kınıyoruz. Çünkü yeterli önlem alınmamıştır diye konuÅŸtu.


Mehmet YİRUN/ ÇORLU,(Tekirdağ),(DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024