Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3261 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mart 2016 - 09:44

Çocuk istismarı için araştırma komisyonu Mecliste reddedildi

Büyüt
Küçült
Çocuk istismarı için araştırma komisyonu Mecliste

MHPnin çocuk istismarlarının araştırılması ve önlenmesine yönelik Mecliste araştırma komisyonu kurulması için yaptığı teklif reddedildi.

CHP Milletvekili Eren Erdem, önerge için yapılan ilk oylamaya AK Partili vekillerin katılmaması nedeniyle kabul oyu çıktığını ancak TBMM Başkanvekili Ahmet Aydının oylamayı iptal ettiğini iddia etti.

Erdem, AKPlilerin Genel Kurul Salonuna gelmelerin ve çoğunluğu sağlamalarının ardından oylamanın tekrarlandığını ve önergenin reddedildiğini ileri sürdü.

 

AKPLİ VEKİLLER DIŞARIDAYDI

Oylama sonucunu Twitterdan duyuran Eren Erdem şunları söyledi:

Çocuk istismarını engelleme komisyonu şimdi yapılan oylamada AKP oyları ile reddedildi. Tüm muhalefetin EVET oyuna rağmen AKP HAYIR dedi.. MHPnin grup önerisi (Çocuk İstismarını Önleme Komisyonu) oylanırken, AKPli vekiller dışarıdaydı.

Biz çoğunluktuk ve EVETkararı çıktı. AKPli Meclis Başkanı oylamayı kabul etmedi ve oylama tekrar edildi. AKPliler salona girdi, HAYIR oyu kullandı. Ve önerge reddedildi. Böylece Çocuk İstismarını Önleme Komisyonu kurulması için yapılan oylamadan HAYIR sonucu çıktı. Ülkemiz için vahim bir durum..

Haberin Videosu Çocuk istismarı için araştırma komisyonu Meclis´te reddedildistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer42990,42990,201603,42990-438764.jpg,1, 0,Çocuk istismarı için araştırma komisyonu Mecliste reddedildi);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024