Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 621 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2023 - 03:54

Cihaner: Kurultayda Kılıçdaroğlu'na karşı aday olacağım

Büyüt
Küçült
Cihaner: Kurultayda Kılıçdaroğluna karşı aday
Kurultayda parti üyelerinin talebiyle yeniden aday olacağı sinyalini veren Kılıçdaroğlu'na ise sürpriz bir rakip çıktı. "Gelecek İçin Biz" grubunun lideri ve eski CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, kurultayda aday olacağını açıkladı.

HAFTA SONU İLAN EDECEK

CHP içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel gibi isimlerin genel başkanlığa talip oldukları yönündeki haberler gündemi meşgul ederken bambaşka bir sürpriz hamle geldi. Bahsi geçen isimler sık sık Kılıçdaroğlu'na "değişim" çağrısı yapıp genel başkanlığa göz kırpsalar da henüz kimse açıktan adaylığını ilan etmedi. Ancak Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan İlhan Cihaner, kurultayda aday olacağını belirtti. Kılıçdaroğlu'nun yenilgisini "hezimet "olarak tanımlayan Cihaner, bu hafta sonu gerçekleştireceği geniş katılımlı toplantıda adaylığını ilan edecek.

ERGENEKON DAVASINDAN TUTUKLANMIŞTI

Cihaner; 2009'da Erzincan Cumhuriyet Başsavcısıyken tarikat ve cemaatler hakkında yürüttüğü soruşturmadan ötürü Ergenekon'da tutuklanmıştı. Cihaner tahliye olunca CHP'den iki kez milletvekili seçilmişti.

İlhan Cihaner ,CHP ,Kurultay , Aday ,Başkanlık





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024