Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2281 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2015 - 09:03

CHPye verilen her oy AK Partiye verilmiş olacak

Büyüt
Küçült
CHPye verilen her oy AK Partiye verilmiş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Almusun Ataköy Beldesi tarafından düzenlenen festivale katılmak üzere Tokata geldi. Kentte ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret eden Türker, burada basın toplantısı düzenledi. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Türker, bu seçimin Türkiyenin 50 yıllık geleceğini belirleyeceğini belirtti.

BASKI YAPIP ÇALIŞTIRMIYORLAR

Turhal ilçesinde seçim araçlarına şoför bulamadıklarını söyleyen Türker, İstihdam edilen bütün şoförleri hemen anında ana muhalefet partisi mensupları oyları bölüyorsunuz diye baskı yapıyor. Oyları bölüyorsunuz, verilen her oy Ak Partiye gidiyor sözünü reddediyoruz. İki seçimde Demokratik Sol Partililer CHPye oy verdi. Ama CHPden seçilen milletvekilleri seçildikten sonra Ak Partiye geçti. Asıl tehlikeli olan milletvekili olduktan sonra ona oy verenlerin çizgisinden devam etmeyip muhalefet edilen partinin saflarına geçmektir. Geçti ne yapalım diyecekler, siz de göstereceğiniz adayları sağlıklı seçseydiniz. Kaldı ki şu anda şimdi iddia ediyorum. CHPye verilen her oy Ak Partiye verilmiş olacak. Çünkü Demokratik Sol Partiyi de bölen eskiden bizim davet ettiğimiz ama sonradan bize karşı çalışan sayın Kemal Dervişin çöpçatanlığında şu anda Ak Parti ve CHP koalisyonun temelleri atılmış bulunmaktadır. Bu seçimin sonunda eğer CHP, Ak Parti ile koalisyon kuracaksa o zaman Ak Partiden kurtulalım diye herkes oraya oy versin, istendiği zaman o verilen oylar Ak Partiye verilmiş olmayacak mı? Çıksınlar genel başkanları desin ki hayır olmayacağız. Sana FOX Tvde soru soruldu AK Parti ile koalisyon kurar mısınız diye, topu taca attın, evet ya da hayır yanıtı vermedin dedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI KALDIRILMAMALIDIR

Türkiyenin bölünmesi için ne lazımsa yapıldığını iddia eden Türker, şöyle konuştu: Örneğin Diyanet İşleri Başkanlığının kaldırılması muhalefet partileri tarafından dile getiriliyor. Bu ülkede asla Diyanet İşleri Başkanlığı kaldırılmamalıdır. Ama Türkiyede de Alevi vatandaşlarımız cemevleri için ibadet yeri diyorsa da buna hak vermeli ve diyanet işleri bünyesinde Alevi vatandaşlarımızın ve cemevlerinin statüsü belirleyen düzenleme muhakkak yapılmalıdır. Diyanet işleri kalkarsa ne olur biliyor musunuz, her şehirdeki her cami oradaki cemaatin kontrolüne geçer. O cemaatin illerde hangi tarikat hangi inanç olacağını bilemeyiz Açıklamasının devamında partisinin seçim vaatlerini açıklayan Türker, ardından Ataköy beldesine geçti.

Mustafa TURAPOĞLU-Fatih YILMAZ / TOKAT, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024