Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1061 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2024 - 02:54

CHP'nin 6 büyükşehir ve 15 ilde daha adayı belli oldu

Büyüt
Küçült
CHPnin 6 büyükşehir ve 15 ilde daha adayı belli
Gece yarısına kadar süren toplantıda 6'sı büyükşehir 15'i il olmak üzere 242 belediye başkan adayı daha belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK), dün öÄŸlen saatlerinde yeni il ve ilçenin belediye baÅŸkan adaylarını belirlemek üzere toplandı. Yaklaşık 6 saat süren toplantıda 6'sı büyükÅŸehir olmak üzere 15 ilde daha belediye baÅŸkan adayları belli oldu.

6 BÜYÜKÅžEHÄ°RDE DAHA ADAYLAR BELLÄ° OLDU Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Zeydan Karalar Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Özlem ÇerçioÄŸlu EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı AyÅŸe Ünlüce Hatay BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Lütfü SavaÅŸ TekirdaÄŸ BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Candan Yüceer Mersin BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayımız Vahap Seçer 15 Ä°LDEKÄ° ADAYLAR Artvin Belediye BaÅŸkan adayı Bilgehan Erdem Bilecik Belediye BaÅŸkan adayı Melek Mızrak Subaşı Çankırı Belediye BaÅŸkan adayı Ä°lhan Tekin Giresun Belediye BaÅŸkan adayı Fuat Köse Kırklareli Belediye BaÅŸkan adayı Mehmet Siyam KesimoÄŸlu Afyonkarahisar Belediye BaÅŸkan adayı ise Burcu Köksal Tunceli Belediye BaÅŸkan adayı Ali Mustafa Çelik UÅŸak Belediye BaÅŸkan adayı Özkan Yalım Kilis adayı Hakan Bilecen NiÄŸde adayı Hulisi Özen Osmaniye adayı Serkan KarayiÄŸit Sinop adayı Mehmet Gürbüz Yalova adayı Mehmet Gürel Yozgat adayı Özkan Åžengül Zonguldak adayı Tahsin Erdem ERDAL BEŞİKÇÄ°OÄžLU DA ADAY OLDU

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde de ünlü oyuncu Erdal BeÅŸikçioÄŸlu CHP'nin belediye baÅŸkan adayı oldu.CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Erdal BeÅŸikçioÄŸlu ile ilgili soruyaÅŸu yanıtı verdi: "Erdal BeÅŸikçioÄŸlu adaylaÅŸmıştır. Herhangi bir kriz söz konusu deÄŸildir. Bugün belirlenen 242 adayımız ve geçmiÅŸte PM'de belirlediÄŸimiz adaylarımız MYK'nın ve PM'nin süzgecinden geçilerek, örgütlerimizden görüÅŸler alınarak belirlenmiÅŸ ve PM kararıyla adaylaÅŸmış arkadaÅŸlarımızdır. Herhangi bir kriz söz konusu deÄŸil. BaÅŸka adaylar farklı iddialar ortaya koymuÅŸ olabilirler. PM kararıyla Erdal BeÅŸikçioÄŸlu, Etimesgut adaylığına uygun görülmüÅŸtür."

Erdal BeÅŸikçioÄŸlu Erdal BeÅŸikçioÄŸlu

MÜHÄ°TTÄ°N BÖCEK'Ä°N ADAYLIK GÖRÜÅžMESÄ° ERTELENDÄ°

Antalya BüyükÅŸehir Belediyesi BaÅŸkanı Muhittin Böcek ile MuratpaÅŸa Belediyesi BaÅŸkanı Ümit Uysal'ın adaylıklarının görüÅŸülmesi ileri bir tarihe bırakıldı.

CHP ,MYK , Adaylar , Belediye 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024