Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2349 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mart 2015 - 12:42

CHPlilerin yürüyen merdivenle imtihanı

Büyüt
Küçült
CHPlilerin yürüyen merdivenle
Politika Haberleri › CHPlilerin yürüyen merdivenle imtihanı haberi İzmir Fuarı açılışında Kılıçdaroğlu yürüyen merdivenden çıkarken yoğun izdiham yaşandı.

Bazı vatandaşlar üst üste düştü. İzmir Fuarının açılış töreninin ardından fuar alanını gezen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğluna yoğun ilgi vardı. Kılıçdaroğlu yürüyen merdivenlerden çıkarken de yoğun izdihamdan dolayı bazı vatandaşlar düşerek ezilme tehlikesi geçirdi. İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu da sendeleyerek yere düşmekten son anda kurtuldu. Zor anlar yaşayan Güldal Mumcunun ise ayakkabısı çıktı. Özgür Öztürk isimli vatandaşsa hafif şekilde yaralanarak, ambulansa götürüldü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da 2011de bir programda  yürüyen merdivenden inmek isterken, aşağıya gidene değil de yukarıya çıkana binmişti.  Kılıçdaroğlu gibi CHPli Muharrem İnce ve bazı delegeler de kurultay günü yürüyen merdivenin azizliğine uğramıştı.

OY KULLANAMAYACAK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu İzmirde yapılacak önseçimde kendisi için oy kullanamayacak. Üye kütüğü Ankara Çankaya birinci bölgede olan Kılıçdaroğlunun, Ankara 1. bölge önseçiminde oy kullanabilecek. Kılıçdaroğlu, 2010da yapılan referandumda da oy kullanamamıştı.  

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024