Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2081 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2015 - 11:41

CHPli kadın vekil adayına silahlı saldırı!

Büyüt
Küçült
CHPli kadın vekil adayına silahlı

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesindeki Park Zirve restoranın girişinde meydana geldi.

Çukurova Genç İşadamları Derneğinin (ÇUGİAD) kahvaltısına katılmak üzere restorana gelen CHP Adana 1inci sıra Milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere doğru yöneldiği sırada, kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 el ateş etti.

 

Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı özel bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı.

KORKUTMA AMACLI

Özel Medline Hastanesinde acil müdahale edilen ve her iki bacağının diz altında 3 kurşun yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, Ben iyiyim. Saldırı korkutma amaçlı yapılmıştır. Sağlık durumum iyi, saldırıyı abartmayın dedi.

 

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Yapılan ilk incelemede, saldırıda kullanılan otomobili Ali Fuat Elibol adında bir kişinin kiraladığı tesbit edildi.

Elibolun da avukat Türkmenin milletvekili adaylığının kesinleşmesinin hemen ardından, basın kuruluşlarına Türkmenin kendisini dolandırdığı iddiasıyla döküman göndermişti.

Ancak, iddiaya rağmen Türkmen hakkında dolandırıcılık iddiasıyla açılmış herhangi bir davanın bulunmadığı anlaşılırken, Elibolun da bir dolandırıcılık davasından ceza aldığı ortaya çıktı.

ADANA VALİSİ: SİYASİ BOYUTU YOK

Adana Valisi Mustafa Büyük, CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmenin silahla yaralanmasına ilişkin zanlı Ali Fuat Enin tespit edildiğini, saldırının siyasi boyutunun olmadığını belirterek, ön değerlendirmelerine göre olayın avukat müvekkil ilişkisinden kaynaklandığını bildirdi

ELİF DOĞAN TÜRKMEN KİMDİR? 

1962 Adana Doğumlu Avukat Elif Doğan Türkmen, ilk, orta ve lise eğitimini Adanada tamamladı.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılından beri Adanada avukat olarak meslek yaşamına devam edem Türkmen, SODEP üyeliği, SHP İl Kadın Kollarının kurucu üyeliğinin yanı sıra CHPnin ikinci kez kurulması ile birlikte CHPye geçerek CHPde şuan görev yaptığı seçim ve hukuk komisyonu gibi bir çok komisyonda görev aldı ve 1994-1999 yılları arasında CHP Belediye üyeliği yaptı.

ürkmen, İŞKAD olarak Geleceğin Lider Kadınları projesi ile AB hibe programından ilk kez fon kazanılmasını sağladı.

Sivil toplum örgütlerindeki çalışmalarının sonucu olarak Adanada ilk kez yılın kadını seçilme başarısını gösterdi. (AA-DHA)

AK PARTİLİ ADAY DA BIÇAKLANMIŞTI

AK Parti Adana 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir de geçen cumartesi seçim çalışmaları için gittiği Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıya uğramıştı.

 

3 yerinden bıçaklanan Demir hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanmıştı.

İlgili Haber AK Parti Milletvekili adayına bıçaklı saldırı

 

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024