Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1731 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Şubat 2016 - 14:38

CHPli Eren Erdem: PYDnin saldırı için sızma yaptığı istihbaratı vardı

Büyüt
Küçült
CHPli Eren Erdem: PYDnin saldırı için sızma yaptığı istihbaratı

Doğan Haber Ajansında (DHA) yer alan habere göre; Erden Erdem 20 Ocak 2016 tarihli istihbarat raporunda bilginin yer aldığını vurgulayarak şöyle dedi: DAEŞ terör örgütü Türkiyede askeri bölgelere yönelik saldırı hesabı içindedir. PYDye ait terör unsurlarının da böyle bir saldırı adına sızma yaptığı raporda vurgulanmış. Tarihi 20 Ocak 2016. Aradan 17 gün geçiyor Ankarada Genelkurmaya birkaç metre, Meclise 5 dakika mesafede patlama gerçekleşiyor. Bu raporu yayınlayan ve bu rapor üzerinden askerlerimizi ikaz eden istihbarat, PYDnin askeri birliklere yönelik saldırı yapacağını söyleyen istihbarat neden bir tedbir almamıştır. Birileri çıkıp zafiyet loktur gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar. İstihbarat teşkilatları muhalefet partilerini dinlemekten, muhalefeti gözetlemekten bu ülkeyi korumaya fırsat bulamıyor. Saldırı gerçekleşiyor, önce twitter  engelleniyor. Twitterı  engelleyeceğine terörü engelle.

 

İlgili Haber CHPden çok sert Ankara saldırısı açıklaması

 

HER PATLAMADAN SONRA BİZ Mİ RAPOR GÖSTERECEĞİZ?

Mecliste teröre karşı imzalanan deklarasyona HDPnin katılmamasının sorulması üzerine Eren Erdem şunları söyledi: Terörle mücadele asli görevimizdir. Bir ihmal varsa sorumlusu istifa etmelidir. Yurttaşlarımızın kaybedilmesine göz yummayacağız. Ben dünkü ortak bildirinin teröre karşı yükselen ortak tutum olduğu kanaatindeyim. Vicdani tutum olarak değerlendiriyorum. Hayatımda ilk defa yanmış insan  bedeni gördüm. Bu vahşet ve barbarlıktır. Siyaset üreten herkesin barbarlığı karşı pozisyon alması gerek. Herkesin tercihine saygı duymakla beraber teröre yüksek sesle mücadele göstermenin elzem olduğu kanaatindeyim. Yayınlanan bildirinin arkasında duracak bir parlamento anlayışı oluşması gerekir. Her patlamadan sonra biz rapor mu göstereceğiz?

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024