Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1980 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 05:37

CHPli Altay el öperek vedalaştı

Büyüt
Küçült
CHPli Altay el öperek
Politika Haberleri › CHPli Altay el öperek vedalaştı haberi

Meclisin seçimlere gidecek olması nedeniyle görev süreleri tamamlanan ve bir daha kürsüye çıkmayacak olan TBMM Başkanvekilleri tek tek kürsüden milletvekilleriyle vedalaşmaya başladı.

Nevin Bilgin

Milletvekilleriyle ilk vedalaşan TBMM Başkanvekili Meral Akşenerin ardından, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı da Perşembe gecesi 02.00de çalışmaların tamamlanmasının ardından milletvekilleriyle vedalaştı.

Hakkımı helal ediyorum

Bahçekapılı, “Hepimizin çok üzüldüğü, çok sinirlendiÄŸi ve zaman zaman da çok güldüğü anlar oldu. Ben sizleri kırdıysam, kastım olmadığını kabul etmenizi istiyorum. Hakkımı hepinize helal ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun. 25. dönemde buluÅŸmak üzere diyorum” dedi. Daha sonra Bahçekapılı, BaÅŸkanlık Divanından inerek, milletvekilleri ile vedalaÅŸtı. Veda sırasında CHP Grup BaÅŸkanvekili Engin Altay, Bahçekapılının elini öptü. Bahçekapılı, birleÅŸimi kapatırken, “24. dönemi alkışlıyorum” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024