Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1952 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2015 - 05:51

CHPde seçim tepkisi büyüyor

Büyüt
Küçült
CHPde seçim tepkisi
Politika Haberleri › CHPde seçim tepkisi büyüyor haberi

CHPde, AK Parti başta olmak üzere koalisyon seçenekleri çalışması yapılırken, seçim sonuçlarına tepkiler çığ gibi artıyor.

Bazı CHP eski milletvekilleri sosyal medya üzerinden hem CHPnin seçim sonuçlarına, hem de AK Parti ile koalisyon iddialarına tepki gösterdi. CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, “Oyunu artıramayan tek muhalefet partisi oldu CHP. Peki neden? Sözünde durmayarak kendi sözünü değersiz kılanlar inandırıcılıklarını yitirirler. Sonra herkes soruyor bu kadar projeye neden oyumuz artmadı düştü diye? Ağzından çıkan sözü bir kere yere düşürürsen değil 2 maaş 12 maaş ikramiye vaat etsen nafile. CHPden ihraç edilen İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler, twitter hesabından, “Stratejik davranan CHP seçmeni değil, o partisine sadık kaldı. Stratejik davranan yöneticilik. Zafersiz ganimetçi” yorumunu yaptı. CHPnin eski Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz da, seçim sonuçlarıyla ilgili parti yönetimine tepki göstererek, “37 ilde milletvekilin yok, sadece 10 ilde birinci partisin, AKPnin tek başına iktidarlığını bitirdik dedin. Elalemin burnu ile nezle olunur mu ?” diye sordu.

CHPyi eritme peşindeler

CHP eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu attığı tweette, “Bu sefer başka senaryolar devrede;Tuzun suya karışmasıyla eriyip yok olması misali CHP-AKP koalisyonu ile CHPyi eritip bitirme peşindeler” dedi. CHP eski Milletvekili Hüseyin Aygün de twitterdan, “Pek çok MYK üyesi AKP ile koalisyona can atıyor. Böyle bir adım atılırsa 3-5 CHPli bakan, CHP enkaz olur” yorumunu yaptı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024