Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2350 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2015 - 05:37

CHP vaatte sınır tanımıyor

Büyüt
Küçült
CHP vaatte sınır
Politika Haberleri › CHP vaatte sınır tanımıyor haberi 2009 yerel seçimlerinde istihdam, bedava elektrik, hastane ve üniversite vaatlerinde bulunan CHP, kazandığı belediyelerde sözlerini tutmadı. Hayal vaatler bu seçimde daha da arttı.
Star - Ankara

CHPnin uçuk vaatleri akıllara, 2009 yerel seçimler öncesi verilipte tutulmayan sözleri getirdi. O seçimde Antalya belediye başkanlığını CHP kazandı ancak seçim öncesi verilen vaatlerin hiçbiri hayata geçirilmedi. CHPden Antalya Belediye Başkanı seçilen Mustafa Akaydının; havada kalan vaatleri arasında bedava elektrik, 5 hastane, 4 üniversite ve 100 bin kişiye istihdam sağlayacak mega proje bulunuyordu.  

Vaatler unutulup gitti

CHPnin hafta sonu açıklanan 2015 seçim bildirgesi özellikle dar gelirli ve yoksul vatandaşların cebini doldurmaya dönüktü. Ancak CHP o tarihte iddialı vaatlerle Antalya belediye başkanlığını kazandı ve Mustafa Akaydın Başkan seçildi. Ancak vaatlerin hiçbiri gerçekleştirilemedi.

Antalya için seçim öncesi verilen bedava elektrik, 100 bin istihdam sağlayacak 3 mega proje, 5 hastane, 4 üniversite, 10 bin evhanımına ve 5 bin gence sigorta vaatleri hayalde kaldı. Hastane yerine sadece sağlık merkezi açan Akaydın, Kepeze kadar metro sözü yerine, nostaljik tramvay ödeneği ayırdı. Seçimlerden sonra Akaydının 100 bin istihdam vaadiyle ilgili sözleri ise tepkiye neden oldu. Akaydın seçimden sonra bir vatandaşın sorusuna 100 bin rakamının aslında 10 bin olması gerektiğini, bilboardlara ve broşürlere birisinin ‘0 ilave ettiğini öne sürmüştü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024