Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2427 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2015 - 06:11

CHP Şişli skandalında ikinci perde

Büyüt
Küçült
CHP Şişli skandalında ikinci
Politika Haberleri › CHP Şişli skandalında ikinci perde haberi Mustafa Sarıgülün ölümle tehdit iddiaları ile gündeme gelen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, bu kez de yardımcısının hedefi oldu. İstifa eden yardımcısı, İnönüyü yolsuzluk yapmakla suçladı.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgülün kendisin ve ailesini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulunan Şişli Belediye Başkanı seçilen Hayri İnönüye yardımcısından darbe. İnönü, bu kez yardımcısı ve ve belediyeye ait Kent Yol AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Adnan Aslanın önceki günkü istifa mektubundaki İnönüyü yolsuzluk, usülsüzlük ve menfaat sağlamakla suçladı.  Aslan, istifa mektubunda Başkan İnönünün oğlunun düğününü belediyeye iş yaptıran firmalarca karşılandığını iddia etti.

Düğünü müteahitler yaptı

Aslan, mektubunda İnönünün başkanlık görevini kendisi ve ailesine çıkar sağlamak için kullandığını belirterek şunları yazdı: “Başkan İnönünün başkanlık döneminde belediye sınırları içerisinde onlarca ruhsatsız ve usulsüz inşaatın yapılmasına göz yumulması ve işlemlerin soruşturma konusu yapılmıştır.” Aslan mektupta ayrıca İnönünün konusunda uzman kişiler yerine “aile çevresindeki yakınlarıyla çalışmayı tercih ettiğini” vurgulayarak “Bu kişilerin belediyedeki bürokratlar üzerinde haksız baskı ve hatta şiddet kullanmaya yöneldiklerini” de yazdı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024