Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1791 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2015 - 11:29

CHP heyetinden HDPye ziyaret

Büyüt
Küçült
CHP heyetinden HDPye

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, HDPye yönelik saldırılara ilişkin, benzer olayların yaşanmaması için başta CHP olmak üzere tüm siyasi partilerin sağduyulu davranması gerektiğini belirtti. Tekin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Saruhan, HDP Genel Merkezine yönelik saldırı nedeniyle Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağı ziyaret etti. Saldırının yapıldığı binayı inceleyip, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önderden bilgi alan Tekin, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde herkesi kaygılandıran bir gece yaşandığını ifade etti.

KAYGI VERİCİ

HDPye yapılan saldırıyı yerinde incelediklerini ve dehşete kapıldıklarını dile getiren Tekin, Ankaranın göbeğinde parlamentoda grubu bulunan bir partiye böyle bir muamele yapılmasını çok kaygı verici bir sorun olarak değerlendirdiklerini vurguladı. Tekin, Bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için başta Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler olmak üzere, bütün siyasi partilerin daha sağduyulu davranması lazım dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet yöneticilerinin bu olaylar karşısında detaylı bir araştırma yapması gerektiğini belirten Tekin, olayın gerekçelerinin, nasıl olduğunun araştırılması gerektiğini bildirdi.

 

Sadece Ankaradaki değil, ülke genelindeki olayların çok iyi irdelenmesini isteyen Gürsel Tekin, bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. HDP yöneticilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Tekin, Kardeşliğimizin, toplumsal barışımızın bozulmaması için hepimizin sağduyulu davranması gerektiğine inanıyorum diye konuştu. Tekin, kendilerine, HDP yöneticilerine ve sivil toplum örgütlerine çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024