Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2685 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mart 2015 - 19:00

Cem Küçük: Seçimlerden sonra Kemal Kılıçdaroğlunun siyasi hayatı bitebilir

Büyüt
Küçült
Cem Küçük: Seçimlerden sonra Kemal Kılıçdaroğlunun siyasi hayatı
Politika Haberleri › Cem Küçük: Seçimlerden sonra Kemal Kılıçdaroğlunun siyasi hayatı bitebilir haberi

A Haberde yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında CHPnin kapatılacağı iddiaları ele alındı.

İlgili Foto Galeriler
CHPli seçmenin tercihleri Kılıçdaroğlunu şoke edecek! İlgili Videolar
CHPden Yine Halka Hakaret

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cem Küçük CHP in yanlış ittifaklar içinde olduğnu söyledi..Küçük, 7 Haziran seçimlerinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu un siyasi hayatı bitebilir diye konuştu.

KILIÇDAROĞLUNUN BU SEÇİMDE SİYASİ HAYATI BİTEBİLİR

Kemal Kılıçdaroğlunun bu son seçimi olabilir. Çünkü buradan alacağı yüzde 25-26lık bir oy, onun zaten siyasi hayatını bitirecek bir şeydir, fiili olarak. Çünkü 2010dan beri genel başkan, zaten oraya nasıl geldiği belli ve AK Parti karşısında her hangi bir umut ortaya koyamayıp , partiyi değiştirecek bir yöne çizemiyorsa, insanlara umut olamıyorsa, bu ülkedeki sadece katı ulusalcı, milliyetçi insanlar dışında muhafazakarlar, Kürtler, dindarlar, başkaları da olabilir bunun içinde, CHPye yönelmiyorsa bir sıkıntı var demektir.

Kemal Kılıçdaroğlu Tuncelili. Diyarbakır, Batman, Bitlis, Hakkari, belki ilk geldiği zamanlar buralardan oy alma şansı küçükte olsa vardı. En az 25-30 ilde CHP hiç yok, varlığı yok. Belli yerde tabelası var. %25 -26 oy alıyor, milletin dörtte birinde karşılığını görüyor, Batıda, ortada bir kısım yerlerde var. Ben o yüzden Kemal Kılıçdaroğlunun bu seçimde siyasi hayatının biteceği kanaatindeyim.  

DEMİRTAŞIN LEYLA ZANAYA KULAK VERMESİ LAZIM

Çözüm sürecinde gelinen nokta değerlendiren Cem Küçük, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaşın, söylemleriyle yanlış yolda olduğunu söyledi. Demirtaşın Leyla Zanayı örnek alması gerektiğini belirterek, ‘7 Haziran seçimlerinden sonra artık AK Partinin birinci parti olacağı kesin gibi. HDP barajı aşarsa zaten hükümetle beraber bu anayasayı yapmak zorunda. Kürtlerin önünde böyle tarihi bir fırsat var. Leyla Zana buna dikkat çekiyor.  Selahattin Demirtaş ya da onun gibi düşünenler kısa vadeli hesap yapıyorlar.

Demirtaşın kalkıp hala Kandille beraber bu kadar şiddet çağrısı yapması, çözümsüzlüğü çözüm gibi göstermesi doğru değil. Demirtaşın biraz aklı başındaysa, ilerde biraz umut görüyorsa Leyla Zanaya kulak vermesi lazım. dedi.

Programda Aydın Doğanın açıklamalarını da değerlendiren Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cem Küçük Aydın Doğanın AK Parti ve Erdoğan muhalifliği hiçbir zaman bitmeyecek diye konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024