Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2004 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 15:07

Çelik: Gülün aday olmasından şeref duyarız

Büyüt
Küçült
Çelik: Gülün aday olmasından şeref

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, basın mensuplarının 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün milletvekili adaylığı ile soruya Sayın Cumhurbaşkanımız aday olması halinde kendisi açıklar. Böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız Dedi. Cuma namazını kılmak için Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Camiine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Hüseyin Çelik gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün de aynı camiye geleceğini hatırlatması ve Gülün AK Partiden milletvekili adayı olacağı yönündeki iddiaların sorulması üzerine Çelik, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olması halinde kendisi açıklar. Yani böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız.

Kendisi zaten AK Partinin kurucularındandır, kurucu genel başkan yardımcısıdır. Bizim 58. hükümetin başbakanıdır, Dışişleri Bakanımızdır. Sonra da çok başarılı, şerefli bir cumhurbaşkanlığı süresi var. Kendisi böyle bir şeye niyet eder de aday olursa şeref duyarız. Ama böyle bir şey olsa bile bunu benim açıklamama gerek olmaz. Bu konuda yetkili de değilim. Gül nasılsa buraya gelecekse bunu kendisine sormanız lazım dedi.

AYNI CAMİDE NAMAZ KILDILAR

Hüseyin Çelikin konuşmasının ardından Abdullah Gülde aracı ile camiye geldi. Mehmet Ali Şahin ve Hüseyin Çelik ile tokalaşıp sohbet eden Gül, daha sonra Cuma namazını kılmak için camiye girdi. GÜL, OKUL ÇIKIŞINDA SORU ALMADI Cuma namazı sonrasında Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesine giden Abdullah Gül burada öğrencilerle yemek yedi. Okuldan çıkan Abdullah Gül, gazetecilerin soru sorma isteğini geri çevirdi. Daha sonra aracına binen Gül, okuldan ayrıldı. 

Hasan YILDIRIM- Enver ALAS / DHA 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024