Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2140 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mart 2015 - 05:39

Çankayanın ilk yılları çok zor ve yıpratıcıydı

Büyüt
Küçült
Çankayanın ilk yılları çok zor ve
Politika Haberleri › Çankayanın ilk yılları çok zor ve yıpratıcıydı haberi Hayrünnisa Gül, Başörtülü ilk First Lady olarak Köşkteki özellikle ilk yıllarının çok zor ve yıpratıcı geçtiğini söyledi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün eşi Hayrünnisa Gül, ‘Başörtülü ilk First Lady olarak Köşkteki özellikle ilk yıllarının çok  zor ve yıpratıcı geçtiğini söyleyerek “Ancak zaman içinde insanlar bizi tanıdıkça, yaptığımız doğru işleri, olaylar karşısındaki tepkilerimizi gördükçe her şey normalleşmeye başladı ve bugünkü noktaya gelindidedi. Al Monitor isimli bir siteye röportaj veren Hayrunisa Gül, o dönemleri şöyle anlattı: “O dönemde bazı kesimler başörtülü bir First Ladyyi kabullenmek istemedi. Eşim Cumhurbaşkanı seçildikten sonra da bu direnç bir anda yok olmadı elbette. Devlet geleneğinde örneği olmayan uygulamalar hayata geçirildi” diye konuştu.

2014 yılında başörtüsü nedeniyle yarım bıraktığı üniversite eğitimine yeniden başladığını anlatan Hayrunnisa Hanım”Şu an Türk Siyasetine Bakış modülüne devam ediyorum. Bizzat şahidi olduğum bazı olayları ders olarak işlemek oldukça ilginç geliyor” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024