Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2098 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2015 - 05:50

Bülent Arınç: HDP koçbaşı gibi kullanıldı

Büyüt
Küçült
Bülent Arınç: HDP koçbaşı gibi
Politika Haberleri › Bülent Arınç: HDP koçbaşı gibi kullanıldı haberi

Arınç: CHP,MHP ve HDP buyursunlar koalisyon kursunlar, Yetiş AK Parti denirse üzerimize düşeni yaparız.

AK Partinin kurucularından Bülent Arınç, “veda ettiğim gün de büyük zafer görmek isterdim. Maalesef böyle olmadı. AK Parti tek başına iktidarı elde edemedi. Üzgün olduğumu ifade etmeliyim. Bütün bu sonuçlar bize başarının HDPnin olduğunu gösteriyor. CHP başarılı değildir. MHP oyunu yüzde 17 bile yapamamıştır. AK Parti birinci parti olmuştur, pek çok ilde milletvekili çıkarmıştır. Biz iktidarlara alışmıştık bu dönemde kısmet olmadı. Dürüst olmamız, dürüst değerlendirme yapmamız lazım. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Çok yakın zamanda AK Partinin iktidar olma şansının yüksek odluğunu söyleyebiliriz.

 HDP kimin eseri?

HDPyi proje olarak yorumlayan Arınç sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP oylarını vermiştir. Şüphesiz iç ve dış medyanın seçim sonuçlarını etkileyebilecek unsurları kullanılmıştır. HDP, AK Parti iktidarını yıkmak, AK Parti kalesine girmek için bir koçbaşı gibi kullanılmıştır. Koçbaşını kullanan CHPdir, MHPdir, Paralel Yapıdır, medyadır, iç ve dış odaklardır. Şimdi eserleriyle ne kadar övündüklerini görüyoruz. MHP, HDPyi hiçbir şekilde eleştirmemiştir.

KOALİSYON SENARYOLARI

Arınç, Bahçeliden farklı bir koalisyon önererek, “birbirleriyle el ele vermiş üç partinin sayıları koalisyona yetiyor. Böyle bir koalisyon olur mu derseniz, seçim meydanlarında bunu da söylemiştim. Eseriniz ortada. Madem bu üç partinin ittifakı seçimden başarıyla çıkmıştır bunun sonucunun da Türkiyenin hükümetsiz bırakılmaması olduğu görülüyor” dedi.

AK Parti- HDP / AK Parti-CHP

 AK Parti- MHP / MHP-CHP-HDP





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024