Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2196 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 06:26

Böcekli polislerin savunmaları için 1 ay ek süre verildi

Büyüt
Küçült
Böcekli polislerin savunmaları için 1 ay ek süre
Politika Haberleri › Böcekli polislerin savunmaları için 1 ay ek süre verildi haberi

Türkiyenin talebi üzerine Romanyanın iade ettiği böcek davası sanıklarından eski emniyet mensupları Sedat Zavar ve İlker Usta için Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde ara duruşma yapıldı.

TuÄŸba Ceyhan

Sanık avukatlarının iddianame tebliÄŸinden sonra savunma yapma talebini deÄŸerlendiren mahkeme, “Sanıklara iddianamenin tebliÄŸine, savunmalarının 4 Mayıstaki duruÅŸmada alınmasına, kaçma şüpheleri ve delillerin henüz toplanmaması nedeniyle sanıkların tutukluluk durumlarının devamına” karar verildiÄŸini açıkladı.

Türkiyeye iade edilmişlerdi

Mahkeme suça konu dinleme cihazlarının TÃœBÄ°TAKa gönderilerek, nitelik açısından aynı olup olmadıklarının, varsa farklı özelliklerinin, seri numaralarının ve üretim tarihlerinin tespit edilip edilemeyeceÄŸi konusunda rapor istenmesine karar verdi. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸanın BaÅŸbakanlığı döneminde ofisine ve ikametgahında dinleme cihazı konulmasıyla ilgili yürütülen ve 13 kiÅŸinin yargılandığı dava kapsamında aranırken yurtdışına çıkan eski Emniyet müdürü Zavar ve polis memuru Usta, Romanyada gözaltına alınmış ve Türkiyeye iade edilmiÅŸlerdi. 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024