Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 10246 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mart 2015 - 13:06

Bizimle yürü Türkiye

Büyüt
Küçült
Bizimle yürü
MHPnin 11. Olağan Büyük Kurultayı, bugün saat 09.30’da başlıyor. MHPnin kurultaydaki sloganı oldukça iddialı: Bizimle yürü Türkiye

Sanatçı Atilla Yılmaz, MHPnin genel seçimlerde yürüteceği kampanya için bestelenen ve ilk kez seslendirilen Bizimle Yürü Türkiye şarkısını söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçelinin karşısında MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker genel başkan adayı olarak çıkacağı öne sürüldü.

MHPnin 11. Olağan Büyük Kurultayı, bugün saat 09.30da Nevruz özel programı ile başladı. Programda, sanatçılar Atila Yılmaz ve Mustafa Yıldızdoğanın konserlerinin yanı sıra folklor gösterileri düzenlendi.

ekran-resmi-2015-03-21-11.39.58.png

BAHÇELİ: BİLİYORUM TAHAMMÜLSÜZSÜNÜZ...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, saat 11.00de büyük bir coşkuyla kurultay salonuna geldi. Bahçeli, herkesi selamlayarak yerine geçti. Devlet Bahçeli, saat 11.20deki konuşmasına Nevruzu kutlayarak başladı.

Türklüğün kalbinin MHP Kurultayında attığını belirten Bahçeli, Ankaranın ebedi başkent olduğunu vurguladı. 

Devlet Bahçeli, Kürtçede başkan anlamına gelen kelimeyi kullanarak, Başbakan Ahmet Davutoğluna Serok Ahmet diye hitap etti.

Devlet Bahçelinin açıklamalarından satır başları şöyle:

İMRALI, KANDİL VE BEŞTEPEDE...

Türklük ve Türkiye sevdası ile kavrulan değerli dava arkadaşlarım. Sevgili bozkurtlarım, asenalarım. Yeni bir günde yeni bir diriliş destanı yazmak yükselen Türkiyenin ülküsü ile yeni ümitlerle coşmak için beraberiz. Türkün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz, birlikteyiz. Bugün Nevruzun güzelliklerin merkezi olmasını diliyorum. Kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız. Türkiyenin gözü kulağı bu salondadır. Türklüğün kalbi bu salonda atmaktadır.

Biliyorum vatanı esaret altına alanlara tahammülsüzsünüz. Görüyorum ki kalplere kızgın hançer gibi AKPli yılları silmek için hazırsınız. Türkiyenin geleceği sizlere bağlıdır. 

Bu salondan yükselen ses milli onur ve vicdanını gür sesidir. İnancım odur ki, bu ses İmralı ve Kandilde yankılanacak. Beştepeden duyulacak, 17-25 rumuzlu şahsın uykularını kaçıracaktır. 

Bizim yolumuz bellidir. Haram yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur. Bu yolda Türk milletinin kardeşliğini sarsmak, İmralı canisiyle tezgah kurmak yoktur. Bu itibarla bizimle yürü Türkiye!

MHP BÜYÜK KURULTAYINDAN FOTOĞRAFLAR

BUNLAR ÇANAKKALEYİ TEK KURŞUN ATMADAN TESLİM EDERDİ

Süleyman Şah ve Saygı Karakolunun havaya uçurup kaçanların, Çanakkale kahramanlarından bahsetmesi yüzsüzlüktür. Bunlar için PKKnın gölgesine sığınmak itibardır. Bunlar Çanakkalede olsa tek kurşun atmadan vatanı teslim ederlerdi. Bunlarda milli namus yoktur, milli halsiyet kadavra halindedir. Erdoğana göre vatan kupon araziden farksızdır. Bize göre ise vatan namustur.

Aziz atamız Dedekorkut soy soylamış ve demiştir ki el olma, elin olma, elden olma el olan elin olan, elini de kolunda vatanını da bayrağını da dini de namusunu da kaybedecektir.

Yurt içinde 349 yurt dışında 34 ayrı devlettin sınırları içinde bulunan 78 şehitliğimiz nasıl izan edilecektir. Madem güvenlikle ilgili riskler hat safhada ise her seferinde toprak mı vereceğiz.

VATAN TOPRAĞI KORUNAMAMIŞTIR

Vatan kanla alınmıştır. Son damla kana kadar teslim edilmeyecektir. Türk millettin son ferdi şehit olmadıktan sonra düşmeyecektir. AKP ile beraber bayrak inmiş vatan gitmiş devlet dibe vurmuştur. Türkiye utanç yaşamaktadır. IŞİD tehdidi karşısında bölgenin en güçlü ordusu ile vatan toprağı korunamamıştır.

Milletçi hareket Türk milletinin duygularına tercüman olmuştur. Biz vatan kutsal milleti aziz biliriz. Milli birliğimiz üzerinde titreriz.

Geldiğimiz yerleri unutmadık göçtüğümüz toprakları hafızamızdan çıkarmadık. Vatanın tapusu şehitlerimize zimmetlidir. Milliyetçiliğimize modern karakterini kazandıran, milleti egemen kabul etmesidir. Türk milletçiliği haklı olarak yaşanmış çöküşlerden beka kaygısı yaşamaktadır. Çöken imparatorluktan devlet çıkaran Türk milliyetçiliğidir. Biten umutları tazeleyen Türk milliyetçiliğidir. Bizim milliyetçiliğimizde demokrasi vazgeçilmezdir. Irkçılığı ve otoriter sistemleri tümdün reddetmektedir. Milliyetçiliğin kötü gösterme emeli çağdaş olmanın inkarıdır.

DİYARBAKIRA SERT MESAJ

Tarihin tekerrür etmesi, travmaların bir kez daha yaşanmaması öncelikli isteğimizdir. Milleti yıkılmaz haline getiren milli kültür Türkiyede yıkılmak istenmektedir. Milletçiliği ayaklar altına alan Erdoğanın çabası boşuna değildir. Ne mutlu Türküm sözünden çekinen Erdoğanın zalimlere hizmet ettiği çok açıktır. AKPnin iktidar olduğu yıllarda birlik ve kardeşlik hukukumuz ağır bedeller ödemiştir. Nevruz bayramının kimler tarafından kundaklandığı ortadadır. Nevruz Türk coğrafyasının birlik, bolluk ve bereket simgesidir. Nevruz bir mevsimsel dönüş değil barış ve kardeşlik bayramıdır. Türk milleti Nevruz günü Ergenekondan çıkmıştır. Nevruz barış huzurun tohumcuklarının açtığı, kenetlenme ve kucaklaşma vesilesidir. Fakat Nevruzda hainler sokaklara çıkmaktadır. Diyarbakırda ihanet mektupları okunmaktadır. Türk milletini varlığı ufalanmaktadır. Nevruz kirletilmektedir. Bölücü hainler Nevruz bayramını da sahiplenmektedir.

Biz yapmak için uğraşıyoruz onlar yıkmak için çırpınıyor. AKPde bu şirlete yardım ediyor ön açıyor. Türkiyenin geleceğini ateşe atmaya yeltenen bölücü hainler yaktıkları ateşini içinde kül olacaktır. Türkiyenin önünü aydınlatacak ateş bugün bu salonda MHPnin yaktığı ateş ile körüklenmektedir.

İmralı canisin mesajı okunacakmış. Bebeklere kurşun sıkan hainin ne diyeceği günlerdir konuşulmaktadır. PKKnın siyasi kolu, AKPnın kopyalanmış hali gün aşırı İmralıdadır. Türkiye pazarlık masasındadır. Öcalan ne istersen AKPye yaptırmaktadır. Türk milleti böylesi çürümüş iktadırı hiç görmemiştir. Terörist başının 10 maddelik metni saraylarda okunmuştur. Bölünme manifestosu ise ihanet resmilik kazanmıştır. Bu 10 madde Türkiyenin bölünmesinin yol haritasıdır. AKP ile PKKnın yeni demokratik cumhuriyeti bu esaslar üzerine inşa edilecektir.

KADİR İNANIRA SERT SÖZLER: YEŞİLÇAM KALINTILARI HANGİ FİLMDE FIRILDAĞI ÇEVİRECEK

AKP hükümeti Türkiyenin bölünmesi için PKK ile söz kesmiştir. Yeni anayasa AKP ve PKKnın ihanet sertifikası olacaktır. PKK silah bırakmamış silahtan vazgeçmemiştir. Buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Erdoğan başkanlık ihtirasları ile PKKnın Türkiyeyi bölme emelleri kesiştirmiştir. 4 parçalı Kürdistan Erdoğan ve Öcalana çözülme şartnamesi ile ihale edilmiştir. Erdoğanın meydan meydan dolaşarak 400 milletvekili çığırtkanlığı yapmasını arkasında yatan zihniyet budur. 

Anayasa suçu işleten koltuk ve bölünme hırsıdır. Şimdi de Öcalanın isteği doğrultusunda izleme heyeti kurulmuştur. Bu heyet neyi izleyecek neleri seyredecektir. Sözde sanatçılar sözde gazeteciler, Yeşilçam kalıntıları, PKKnın boğazda demlenen adamları hangi film fırıldağı çevireceklerdir.

AKP İKTİDARI TÜRKİYEYE İHANET ETMİŞTİR

PKK ile görüşüyorsun dediğimizde inkar yolunu tercih etmişti ancak şerefsizliğin kimin anlına yapıştığı açığa kavuştu. Doğuda Kürt sorunu yaygarasını kopara batıda ne Kürt sorunu diye Erdoğandır.

Erdoğan her şey olmuştur ama bir tek Türk olamamış bir tek Türklüğü içine sindirememiştir. Bu zihniyet diyor ki Türk sadece bizim ülkemizde etnik anlam taşır. Türklüğü etnik seviyeye indiren Kürt kardeşlerimizi siz biz diye ayıran Erdoğanın cumhurbaşkanı olması talihsizliktir.

Mehmetçiğe hayatı zindan eden adam yine kılık değiştirmiş, vatanı satan kişi bir ke daha sözünden dönmüştür. Modaya uymuş, bir zaman işbirliği yaptığı çevrelere tüm günahı yüklemiştir. Erdoğanı her önüne gelen kandırıyorsa Türkiye batmış demektir. Onun bunu ağzına göre iş yapıyorsa Türkiye çukurda demektir. İhanet en aşağılık suçların başında gelmektedir. AKP iktidarı Türkiyeye ihanet etmiştir.

DEVLET DOĞUDA GÖRÜNMEZ OLDU

Hükümet İmralının maskarası Kandilin oyuncağı olmuştur. Bundan cesaret alan bölücü hainler iyice azmıştır. Devlet Doğunun bazı bölgelerinde görünmez olmuştur. Bayrak yakılmaktadır. PKK bazı bölgelerde fiili varlığını ilan etmiştir. Yol kesip kimlik kontrolü yapmışlar çadır mahkemeleri kurarak yargılama bile yapmışladır. Atatürk heykelleri yıkılmakta terörist heykelleri dikilmektedir. AKP bütün bunların karşısında sessiz ve tepkisizdir. KCK bölgede adeta egemenlik yetkileri kullanırken AKH hala güzel şeyler olacak masallarıyla Türk milletini oyalamaktadır. PKK üniversiteleri örgütlemiştir. Hükümet sessiz ve umursamazdır. Güvenlik güçleri sinmiş, terör örgütü at koşturmaktadır. Fırat Yılmaz Çakıroğlunun alçakça şehit edilmesinin acısı yüreklerimizdedir. Kimsenin kuşkusu olmasın ki bu kanın hesabı bir gün sorulacaktır.

Tarihte hainlerin başına ne geldiyse bugünün hainleri de bekleyen aynısı olacaktır. Türk milleti ihanete geçit vermeyecektir. Türkiye cumhuriyet tarihinin en alçak ihaneti ile karşı karşıyadır. Bölünme tehlikesi kapıdadır. Türkiye kardeş kavgasına sürüklenmekte, sözün bittiği yere gelinmektedir. Bu hesapları boşa çıkarmak için ayağa kalkmak tarihi görevdir.

İMRALIDAKİ KATİL LİDERLİK YAPAMAYACAK

Büyük Türk milletin birliği ve dirliği en değerli hazinemizdir. Türkiye Cumhuriyetinin sahibi büyük Türk milletidir. Türk milleti devletinden isminden ve milli kimliğinde vazgeçmeyecektir. Kürt kökenli kardeşlerim bu milletin ayrılmaz ve yeri dolmaz mensupladır. İmralıdaki katil Kürt kökenli kardeşlerime liderlik yapmayacaktır.

AKP PKK anlaştı diye iki dilli parçalı toplum yapısına dönülmeyecektir. Etnik köken farklılıkları bahanesi ile bu çatı yıkılmayacaktır. Bunu herkes bilmeli boş hayaller peşinde koşmamalıdır.

İçimiz kan ağladı vakur duruşumuzu bozmadık. Dişimizi sıktık sabrettik ve bekledik. Ama bıçak kemiğe dayanmıştır. Demokratik anlayışımızı teslimiyetle karıştırmayın. Sorumlu duruşumuzdan meydanı boş sanmayın. Vatan ve millet aşkımızı sınamaya asla kalkışmayın.

SEÇİMLER VAR OLMA SEÇİMLERİDİR

HaiN hesapları Erdoğan, Davutoğlu ve hainlerin başına yıkarız. 77 gün sonraki seçimler Türkiye milletimiz için var olma yok olma seçimleridir. Aziz milletimiz vicdanını dinleyerek karar verecektir. Türkiye hırsızlık ve yolsuzluğu teslim mi olacak yoksa hesap mı soracaktır. Türk milleti buna karar verecektir. Türkiye bölünmez bütünlüğünü koruyarak varlığını sürdürecek mi yoksa bölünerek tarihten silinecek mi. Türk milleti sandık bayında buna karar verecektir.

Aziz milletimizin önündeki seçim açıktır Ya ahlak kazanacak ya da ahlaksızlık tavan yapacaktır. Ya hırsızlık sürecek ya da huzur ve sükûnet gelecektir. Türk milleti sandık başında bunlara karar verecektir. 7 Haziran seçimleri Türkiye için son şanstır. AKP gitmezse Türkiye batacaktır.

Bunların muhafazakârlığı büyük bir aldatmacadır. Rüşvete karşı bizimle yürü Türkiye. Adaletsizliğe, ahlaksızlığı, kavgaya karşı bizimle yürü Türkiye. 1150 odalı kaçak saraya karşı bizimle yürü Türkiye. Kutuculara, kasacılara, millete küfreden havuzculara karşı bizimle yürü Türkiye. İhanete karşı bizimle yürü Türkiye. Toprağını ekemeyen çiftçilerimiz, siftah yapamayan esnaflarımız fakirliğe karşı bizimle yürüyün. Sınavlarda shakkı yenilen horlanan gençlerimiz haksızlığa karşı bizimle yürüyün.

7 Haziranda MHP iktidardadır. Herkes hesabını buna göre yapmalı. Bizde çelik gibi yürek demir gibi bilek sarsılmaz irade yüksek ahlak şaşmaz irade yenilemeyecek yüksek ülküler vardır. Kurultayımızı katılan herkesi selamlıyorum. Türkiye ve Türk milleti için üstlendiğimiz tarihi vazifede hepinize başarılar diliyorum.

Konuşmamı bitir bitirmez döveceğim demirin gönüllerdeki pası silmenizi diliyorum…

ekran-resmi-2015-03-21-11.23.41.png

ENGİN ALAN GELMEDİ

MHP Kurultayı öncesinde, vekil olmak için başvurmayan iki kişinin adı özellikle ön plana çıkmıştı: MHPli vekiller Sinan Ogan ve Engin Alan. Her ikisi de, yeniden vekil olmak için başvuru yapmamalarının nedenlerini açıklamadılar. Ancak sosyal medyada paylaştıkları mesajlarda, kapalı ifadelerle serzenişte bulundular. İki isimden Sinan Ogan, MHP Kongresinde yerini alırken, gözler Engin Alanı aradı. Ancak Alan, vekillere ayrılan bölümde yoktu.

MERAL AKŞENERE BÜYÜK İLGİ

MHP Kongresinde en çok ilgi gören isimlerin başında ise Meral Akşener geliyor. Vekillere ayrılan bölümde oturan Akşenerle fotoğraf çektirmek için partililer arasında adeta yarış var.

ekran-resmi-2015-03-21-10.10.49.png

OKTAY VURAL: MHPNİN OYU YÜZDE 20Yİ GEÇTİ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, NTV yayınına konuk oldu. Oktay Vural, 21 Mart tarihi Nevruza alternatif olarak mı seçildi?  sorusuna, Nevruz hepimizin bu coğrafyanın bayramı. Hepimizin kalbi bir olmalı. Bu bir yerlere mesaj değildir. Birlik ve beraberlik mesajıdır dedi. 

Kulağınız Diyarbakırda olacak mı? sorusuna Oktay Vural Herkesin kalbi burada atıyor yanıtı verdi. 
AK Partinin 13 yıldır Türkiyeyi yönettiğini anımsatan Vural, AKP Türkiyeye umut vermiyor, sorunları erteliyor. Belirsiz bir ortam var. Dolar birinin konuşmasıyla inip çıkıyor. Milli ve manevi değerlerimizin için boşalıyor. Muhafazakarız diye yola çıkanların muhafa ettiği bir değer kalmamıştır dedi.

Oktay Vural, MHPnin oyunun yüzde 20yi geçtiğini söyledi.

BAHÇELİYE KARŞI ADAY İDDİASI

MHP Lideri Devlet Bahçelinin karşısında MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker genel başkan adayı olarak çıkacağı öne sürüldü.

Ancak Türkerin Bahçelinin karşısına çıkması için delegelerden belli sayıda imza alması gerekiyor. MHPli bazı isimler ise Türkerin böyle bir şey yapması halinde delegelerden yeterli imzayı alamayacağını düşünüyor.

İZDİHAM ÇIKTI

MHPnin 11.Olağan Büyük Kurultayına ilgi büyük. Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolarken, binlerce kişi de dışarıda birikti. Salondan sık sık “Sevgili misafirlerimiz, kıymetli gönüldaşlarımız lütfen kapılara yüklenmeyelim. Emniyet görevlilerimize yardım edelim” anonsları yapılıyor.

Türkiyenin dört bir tarafından yüzlerce otobüsle gelen partililer için spor salonu girişinde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Polisin önceki parti kongrelerinden farklı olarak kongre salonuna gelen yolları kapattığı, az sayıda girişten izin verdiği dikkat çekiyor. Bu nedenle vatandaşlar salona girebilmek için yürümek zorunda kalıyor.

Kongre salonu ile karşı karşıya bulunan Ankara Garının yolu da kapatılan yollardan birini oluşturuyor. Bu nedenle vatandaşlar, ellerinde bavullarla yürümek zorunda kalıyor.

28439896.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin konuşmasıyla sürecek olan kurultayda, Merkez Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile mali raporun okunacak ve ibra edilecek.

Siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçilecek.

Genel başkan, genel merkez organlarının seçimi yapılacak. Yeni seçilen genel başkanın konuşmasının ardından MHPnin 11. Olağan Büyük Kurultayı sona erecek.

aa_picture_20150320_4836934_web.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Büyük Kurultayının yapılacağı Ankara Arena Spor Salonunda dün hummalı çalışmalar vardı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024