Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2151 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2015 - 05:54

Bilal Erdoğan: Yeni Türkiye sohbet ve muhabbetle inşa edilecek

Büyüt
Küçült
Bilal Erdoğan: Yeni Türkiye sohbet ve muhabbetle inşa
Politika Haberleri › Bilal Erdoğan: Yeni Türkiye sohbet ve muhabbetle inşa edilecek haberi Dergi fuarını açan Cumhurbaşkanı Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğan, Geleceğimizi kurarken, yeni Türkiyeyi tahayyül ederken, daha huzurlu bir dünya hedeflenirken, sohbet ve muhabbet ortamlarına da çok ihtiyacımız var dedi.

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından düzenlenen “6. Türkiye Dergi Fuarı” açıldı. Bu yılki teması “Resmi Tarihle Yüzleşmek” olan fuar, Sirkeci Garında düzenlenen açılış töreniyle başladı. Açılış töreninde katılan Cumhurbaşkanı Erdoğanın oğlu ve TÜRDEB Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İmam Hatip yıllarında okuduğu ve o dönem çıkan edebi dergilerden söz etti. Okulunun edebiyat dergisi “Seher”den bahseden Erdoğan, bu dergilerde yazmanın hem prestij hem de kendilerini ifade etme vesilesi olduğunu söyledi. Erdoğan, ortaokul öğrencisiyken çıkardıkları “Gülnihal” isimli dergiye de değinerek, dergi faaliyetinin çocuklar ve gençler için başlı başına bir hayat okulu olduğunu aktardı.

Yazan ve çizen insan

Erdoğan, “Bizim dergilerin çıkarılmasını, dergiciliği teşvik etmemiz gerekiyor. Bunun bir eğitim politikası haline gelmesi gerekiyor. Çünkü başından sonuna kadar, dergicilik süreci, insanın yetiştiği, piştiği ve terbiyesine katkıda bulunan bir süreç” dedi. Bilal Erdoğan, “Emek veren, sonunda birşey beklemeden yazan, çizen bir araya gelen, birbiriyle sohbet, muhabbet ortamı oluşturan, insanların kurduğu kurumlar ve varlıklardır dergiler. Bizim geleceğimizi kurarken, yeni Türkiyeyi tahayyül ederken, dünyanın yeniden kurulması için daha barış içerisinde, daha huzurlu, zulmün kalktığı bir dünya hedeflenirken, işte bu sohbet ve muhabbet ortamlarına da çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024