Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2133 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 06:12

Bilal Erdoğan, Malatyada esnafı ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Bilal Erdoğan, Malatyada esnafı ziyaret
Politika Haberleri › Bilal Erdoğan, Malatyada esnafı ziyaret etti haberi

Yönetim Kurulu üyesi olduğu TÜRGEVin Malatyadaki bazı toplantılarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğan, kentte esnafları da ziyaret ederek sohbet eti.

Ä°HA

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte İnönü Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Bilal Erdoğana ilgi oldukça fazlaydı. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğana büyük ilgi gösteren Malatyalılar, son dönemlerin modası olan selfie fotoğrafı çektirmek için adeta yarışa girdiler. Esnafları tek tek dolaşan Bilal Erdoğan, girdiği bir pastanede ise dondurma tezgahının arkasına geçerek çevresindekilere dondurma ikram etti.

Esnaf ziyareti sırasında çiÄŸköfte ustası olduÄŸu öğrenilen bir vatandaÅŸ ErdoÄŸanın yanına gelerek, “Sayın CumhurbaÅŸkanıma özellikle iletmenizi istiyorum. Rabbim benim ömrümden alsın  onun ömrüne katsın. Eski Türkiyede ilaç kuyruÄŸu beklerken babam ilaçsızlıktan vefat etti. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024