Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3166 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2015 - 13:33

Bilal Erdoğan: İddialar trajikomik gülüp geçiyorum

Büyüt
Küçült
Bilal Erdoğan: İddialar trajikomik gülüp

Cumhurbaşkanı Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğan, hakkındaki iddialara tepki göstererek, Bunlara sadece komik demek yetmiyor, trajikomik. En iyisi bunlara gülüp geçmek ve hukuka havale etmek dedi.

Paralel Yapı ve Doğan medyasının “İtalyaya kaçtı” yalanıyla hakkında algı operasyonu yürüttüğü Bilal Erdoğan, İstanbuldaki TÜRGEV Mevlanakapı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilere konferans verdi. Erdoğan, konferans öncesi yaptığı açıklamada,günlük işlerine, TÜRGEV bünyesinde çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

DAVA AÇTIK

Söz konusu iddialarla ilgili avukatları aracılığıyla davalar açtığını söyleyen Erdoğan,tekzip girişiminde de bulunduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Elimden bunlar geliyor. Bazı şeyler ‘çamur at izi kalsın mantığıyla yapıldığı zaman, bazen ne o çamuru ne de izini kaldırmak mümkün oluyor. Bunları hukuk sürecine havale etmek ve oradan çıkan sonuçlara teslim olmak gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu bizi ve vakfımızı çok ağır bir şekilde itham etti ve mahkemeler onu tazminat ödemeye mahkum etti. Sayın Kılıçdaroğlu belki hata ettiğini anlar. İnsanlar da kişileri ve kurumları haksız yere itham etmenin doğru olmadığını  anlar.”  Bilal Erdoğan, “Bu iddialara sadece komik demek yetmiyor, trajikomik aynı zamanda. Çok fazla detayına girmek ve hissiyatımı aktarmanın sürece bir faydası yok. En iyisi bunlara gülüp geçmek ve hukuka havale etmek” ifadesini kullandı.

DOKTORAYA DEVAM

Aileler ve kurumlar üzerinden siyaset yapmanın doğru olmadığını vurgulayan Erdoğan, seçimlere gölge düşürmemek için yakınları ve avukatlarıyla sürekli istişare içinde olduğunu, yeni bir adım atması gerekirse bunu da yapmaktan geri durmayacağını kaydetti.Hayatının 20 yılının öğrencilikle geçtiğini ifade eden Erdoğan, Johns Hopkins Üniversitesinde doktorasına devam ettiğini sözlerine ekledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024