Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2174 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2015 - 06:04

Bekir Bozdağ: Paralelle mücadele kesintisiz sürecek

Büyüt
Küçült
Bekir Bozdağ: Paralelle mücadele kesintisiz
Politika Haberleri › Bekir Bozdağ: Paralelle mücadele kesintisiz sürecek haberi

Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, Paralel örgütün artık devlet tarafından da tehdit sayıldığını belirterek, Paralel yapıyla mücadelede bir zafiyet olmaz. Bu devletin mücadelesidir dedi.

Star - Ankara

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim sonuçları Ak Partinin tek başına iktidar olmasına olanak vermese de Ak Partinin birinci parti olarak seçimlerden çıktığına vurgu yaparak, paralel yapıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi. Bozdağ, “Paralel yapıyla mücadelede bir zafiyet olmaz. Bu devletin mücadelesidir” dedi. Milletvekili genel seçimlerinde ortaya çıkan tablonun paralel yapıyla mücadeleyi aksatmayacağı belirtildi. Starın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Bekir Bozdağ, şunları söyledi:

En ufak zaafiyet olmaz

“Paralel yapıyla mücadele AK Partinin mücadelesi değil, devletin mücadelesidir. Bir kişinin zihniyetinin sözlerini, devletin anayasanın, yasaların yerine koyan bir yapıya izin verilebilir mi? Paralel yapıyla mücadelede zafiyet olmaz. Devlet bürokrasisi, yargı mensupları paralel yapıyla mücadelede anayasa ve yasalara göre görevini yapıyor. Bundan sonra da anayasa ve yasalara göre yapacak. Burada bir değişiklik ya da zafiyet olmaz.

AK Parti açık ara birinci

Ayrıca AK Parti iktidarı tek başına bir iktidar değil ama, millet tarafından Türkiyenin birinci partisi olarak seçildi. Bu milletin AK Partiyi Türkiyenin geleceğinde de gördüğünü gösteriyor. Millet AK Partiye olan muhabetini değiştirmiş değil. Koalisyon tablosu birilerini sevindirmiş olabilir ama hangi iktidar paralel bir iktidar talebi bulunanlarla birlikte hareket eder. Paralel çevreler CHPyi, MHPyi avuçlarında kukla mı sanıyorlar? Bu beklentiler karşılık bulmaz.  Kimsenin endişesi olmasın. Ayrıca, daha bugünden AK Partiye oy vermeyenler bile üzüntü içinde.  Koalisyon tartışmalarını görüp tek başına iktidarın nimetlerini düşünüyorlar.” Milli Güvenlik Siyaset Belgesine ‘birinci ve öncelikli tehdit olarak giren, emniyetin de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) olarak nitelendirdiği paralel yapıyla mücadele, bu tehdit ortadan kalkıncaya kadar sürecek. Devletin en mahrem görüşmelerini, kriptolu telefonlarını dinleyerek bunları ifşa eden paralel yapı, özellikle KPSSde çaldığı sorularla kendi yandaşlarını kritik yerlere getirmişti. Tüm bunlarla ilgili bir çok ilde soruşturmalar devam ediyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024