Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1941 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 14:16

Baykal: Keşke yerel seçimde de adayları örgüt belirleseydi

Büyüt
Küçült
Baykal: Keşke yerel seçimde de adayları örgüt

CHP Finike İlçe Örgütünde, 29 Martta yapılacak önseçim öncesi milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Aquapark Düğün Salonundaki toplantıya, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekilleri Gürkut Acar, Yıldıray Sapan ve Osman Kaptanın aralarında bulunduğu 90 aday adayı katıldı. Aday adayları masaları dolaşarak üyelere broşür verdi, ardından da yaklaşık 1 dakikalık sürede kürsüye gelerek kendilerini tanıttı.

O DERSLERİ ALDIK

Toplantıda konuşan Deniz Baykal, yetenekli, nitelikli, inançlı, zengin milletvekili aday adayı kadroları olduğunu belirtirken, CHPde kimin aday olacağını örgütün belirleyeceğini vurguladı. Baykal, Keşke yerel seçimlerde de örgüt belirleseydi de o mahcubiyetleri yaşamasaydık. O dersleri aldık. Ben özellikle Antalyada siyaseti yeni bir temele oturtmak lazım diye bir inanç sahibi olarak ortaya çıktım.

4- 5 aydır Antalyada önseçim olmalıdır diye gittiğimiz her yerde açıklama yapıyoruz. Çünkü ancak o yanlışlardan bizi gerçek bir önseçim kurtarabilir inancındayım. Ve Genel Başkan da teşekkürle ifade etmeliyim bu anlayışımı kabul etti ve Antalyada önseçim kararını aldı dedi.

AK PARTİNİN TESTİSİ ÇATLADI

Milletvekili Gürkut Acar da Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki tartışmaya işaret ederek, Adalet ve Kalkınma Partisinin dün gece testisi çatladı. Artık bu testi su tutmaz. Eğer listeye alırsanız bizim görevimiz Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmak. Gece uykusuz kalarak sizin için, Antalya için, Türkiye için mücadele verdim hepinize feda olsun diye konuştu.

Toplantıda İlçe Başkanı Okan Tanır, önseçim hakkında üyelere bilgi verdi. İlçede anahtar liste tavrı olmayacağını belirten Tanır, üyelere müdahale edilmeyeceğini kaydetti. Parti olarak iktidar yolunda mücadele vereceklerini belirten Tanır, tüm aday adaylarına başarı dileğinde bulundu.

İl Başkan Yardımcısı Zühra Doğan da genel seçimin çok önemli olduğunu ve hep birlikte çabalayarak iktidara yürüyeceklerini söyledi.

Suat SÖĞÜT / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024