Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2387 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2015 - 06:06

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: Çözümde bizim sözümüze inanın

Büyüt
Küçült
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: Çözümde bizim sözümüze
Politika Haberleri › Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: Çözümde bizim sözümüze inanın haberi Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ANFAda düzenlenen, AK Parti Ankara İl Teşkilatı Mahalle Başkanları Toplantısında konuştu.

“Önümüzde bahar var, inÅŸallah baharda çiçekler açar dedik” ifadesini kullanan AkdoÄŸan, şöyle konuÅŸtu: “Çözüm Sürecinde de kritik bir aÅŸamaya geldik. Bu sorun, Türkiyenin ayak bağı olan, sıçrama yapmasını engelleyen, ayağında pranga olan bir sorundur. Burada baÅŸkalarını dinlemeyin, kimin ne dediÄŸinin önemi yok. Bizi dinleyin, Hükümet ne diyor. Spekülasyonlara iltifat etmeyin. Yok öyle oldu, böyle oldu. Herkes bir ÅŸey uyduruyor. Bakın, milletten hiçbir ÅŸey kaçırılamaz. Millet ne derse biz onu yaparız. Zaten köklü deÄŸiÅŸiklikler yapılacaksa nerede yapılacak? Burası padiÅŸahlık mı? Mecliste yapılacak. Mecliste bir ÅŸey kaçırılabilir mi? Ne halktan bir ÅŸey kaçırılabilir, ne de Meclisten bir ÅŸey kaçırılabilir” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024