Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2192 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 05:49

Başbakan Davutoğlu: İsrail ağzıyla konuşuyorlar

Büyüt
Küçült
Başbakan Davutoğlu: İsrail ağzıyla
Politika Haberleri › Başbakan Davutoğlu: İsrail ağzıyla konuşuyorlar haberi

Başbakan Davutoğlu, CHP ve HDPnin İsrail ağzıyla konuştuğunu söyledi. Paralel çetenin perde arkasından yönlendirmesiyle bu iki partinin gizli işbirliği yaptıklarını belirten Davutoğlu, AK Partiyi böyle yenmeyi planlıyorlar ama hayal görüyorlar dedi.

Star - Kars

Başbakan Davutoğlu HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşın ‘Kudus Hırıstiyanlarındır ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun ‘İsrailde niye büyükelçilğimiz yok sözlerini eleştirdi. Davutoğlu, “Muhalfet partileri İsrail ağzıyla konuşuyor” dedi.

7 Haziran Genel seçimleri için miting maratonuna önce Ardahan ordandan Kars ile devam eden Başbakan Davutoğlunun gündeminde muhalefetin İsraile destek açıklamaları ve Paralel Yapı vardı. AK Partinin iktidardaki en büyük projelerinden birinin çözüm süreci olduğunu işaret eden Davutoğlu, “Bu nedenle Milli Birlik ve Beraberlik projesini başlattık çünkü birileri Türk, Kürt ve Azeri ayrıdır dediler. Çözüm süreci millete mal oldu, birlik ve beraberliğimizin teminatı oldu. Bu topraklarımızda 30 bin canımızı kaybettik bir daha tek bir canımızın kaybedilmesini istemiyoruz. Bu yüzden teröristlere bir tek alan bırakmayacağız onun için çözüm süreci diyoruz” dedi.

Batıda barış Doğuda savaş dili 

Başbakan Davutoğlu, Van belediyesinin astığı kanlı musluk afişlerini hatırlatarak HDPnin Batıda barış, Doğuda savaş dediğini söyledi.

İsrail ile siz dost olun

Konuşmasında CHP ve HDP liderlerinin İsrail ile ilgili açıklamalarını hatırlatan Davutoğlu şöyle devam etti:  “İsrailde niye Büyükelçilik yok” diye soruyor.

Bizi Gazzeyi, Filistini kana bulayanlarla dost olabilir miyiz? Demirtaş Kudüs Hristiyanların diyor. Bizim 9 vatandaşımızı şehit eden bir ülkeyle biz dost olabilir miyiz? Siz dost olabilirsiniz ey Kılıçdaroğlu, ey Demirtaş... Bunlar İsrail ağzıyla konuşuyor.”

Paralel çete perde ardında

Türkiyenin 7 Haziran seçimleri sürecinde yine kirli ittifaklara sahne olduğunu anlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu şöyle devam etti: “Paralel çete eşliğinde HDP, CHP el ele, perde gerisinden işbirliği yapıyorlar. Arkasında da belli bir medya var. Bu koalisyon içinde hedefleri AK Partinin tek başına iktidara gelmesini engellemek. Hayal görüyorlar, milletin verdiği iktidarı biz, milletim verdiği sürece sonuna kadar kullanırız.”

Sen dedene ihanet ettin

Başbakan Ahmet Davutoğlu,  Ardahanda yaptığı mitigde de HDP lideri Selahattin Demirtaşa yüklendi. “Ben Ona (Selahattin Demirtaş) ‘sana Selahattin demeyeceğim deyince, lafı değiştirip, ‘Hacı dedem koymuş bunu bana diyor. Deden, Selahattin ismini iyi niyetle koymuştur ama sen o isme ihanet ettin. Hacı dedenin gittiği Kabeyi Taksimle karşılaştırmaya kalktın. Önce hacı dedene, milletin dinine, imamına hürmet et, sonra milletin huzuruna çık” dedi.

Kafkas barışı için çalışırız

Davutoğlu, Kafkasyada barış için Türkiyenin elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğunu da vurgulayarak “Özellikle belli ülkelerin 1915 olaylarından hareketle Türkiyeyi kıskaç altına alma, politikalarına karşı dimdik ayakta duracağız” diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024