Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1876 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

Başbakan Davutoğlu, Hristiyanların Paskalya Bayramını kutladı

Büyüt
Küçült
Başbakan Davutoğlu, Hristiyanların Paskalya Bayramını
Politika Haberleri › Başbakan Davutoğlu, Hristiyanların Paskalya Bayramını kutladı haberi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hristiyanların Paskalya Bayramını kutladı.
AA Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Davutoğlu, Paskalya Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, sevgi, saygı ve dayanışma ruhunu dirilten kutsal günlerin, insanların yüce duygular yaşadığı müstesna zamanlar olduğunu belirtti.   Paskalya'nın Hristiyanlar için böyle özel bir yortu olduğunu kaydeden Davutoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:   "Yüzyıllar boyu bir arada yaşayarak birbirinin sevincine ortak olan bizler, farklılıkları birlikte yaşatmayı medeniyet mirasımızın ve evrensel değerleri sahiplenmenin bir gereği olarak görüyoruz. Büyük medeniyet tecrübemizden gelen birikim ve evrensel inancımız gereği farklı inanç ve kültürlerin birbiri üzerinde tahakküm kurmadan yaşaması sonsuza kadar bağlı kalacağımız bir ilkedir.   Yüzyıllarca olduğu gibi bugün de barış ve huzur içinde beraberce yaşadığımız Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramı'nı tebrik ediyor, bütün Hristiyan vatandaşlarımıza mutluluk dileklerimi sunuyorum."



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024