Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1945 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 06:00

Başbakan Davutoğlu: Biz 330u çıkarırız CHP 100ü çıkarabilir mi

Büyüt
Küçült
Başbakan Davutoğlu: Biz 330u çıkarırız CHP 100ü çıkarabilir
Politika Haberleri › Başbakan Davutoğlu: Biz 330u çıkarırız CHP 100ü çıkarabilir mi haberi 7. mitingini Rizede yapan Başbakan Davutoğlu, Paralel Yapının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

7 Haziran öncesi 6 mitingini Artvinde gerçekleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğluyla birlikte geldiği kentte vatandaşların büyük coşkuyla karşılandı. Önce  Trabzondan helikopterle Yenimahalle Şehir Stadına gelen Başbakan Davutoğlu daha sonra Başbakanlığa ait otobüsle miting için Artivine geçti. Davutoğlu, yol üzerinde karşılaştığı vatandaşları selamladı. Bu sırada stat yakınındaki evlerden, kendisine sevgi gösterilerinde bulunanları gören Başbakan Davutoğlu ve Eşi araçtan inerek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Ardından miting alanına geçerek burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Davutoğlu, 7 Hazirandaki seçimleri işaret ederek 2 milletvekili sözü istedi ve AK Partinin iki millletvekili adayı olan İsrafil Kışla ile Vedat Kibarı el ele kardeş gibi Ankaraya göndermeye var mısın? 2-0ı şimdiden müjdeliyoruz” dedi.

330u buluruz ya CHP

Artvindeki mitingde muhalefete yüklenen Davutoğlu, “CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ‘Bayırbucaktan gelenleri Suriyeye göndereceğiz diyor. Bize sığınan kardeşlerimizi katil Esata teslim etmek bize yakışır mı? Biz mazlumlara bağrımızı açtık ve açmaya devam ediyoruz” dedi. Kılıçdaroğlunun milletvekili sayısıyla ilgili konuşmalarına da yanıt veren Davutoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Biz AK Parti olarak 330 milletvekili çıkartırız. Kılıçdaroğlu 100ü bulabilir mi? Fötr siyasetinden noter siyasetine geçtiler.”

BİZİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Artvin mitinginin ardından Rizeye geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada Paralel Yapının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Ölüm tehditleri savuran Paralel Yapının kendilerini tanımadığını belirten Davutoğlu, “Biz doğduğumuz anda ölüme teslim olmuşuz” sözleriyle tehditlere meydan okudu.  Pensilvanyadaki Örgüt Liderini kastederek, “memlekete neden gelmediği anlaşıldı. Meğer tuzak kuruyormuş darbenin sonunda gelecekmiş” diyen Davutoğlu şöyle devam etti: “Bize tehditler savuran paralelcilerden biri Ekrem Dumanlı HDPlilerle arka kapıdan girerek görüşüyor. Çıksın ne plan yapıyorlar açıklasın. HDPnin barajı geçmesi için CHP çalışıyor. Türk baasçılarla Kürt baasçılar bir arada. Onlar konuşuyor AK Parti yapıyor.”

MİLLETİ DOĞRU YOLA GÖTÜREMEZLER

Cumhurbaşkanı ile olan dava arkadaşlığı vesilesiyle kalbinin yarısının Konyada, diğer yarısının ise Rizede olduğunu söyleyen Davutoğlu, ‘Cumhurbaşkanımız ne kadar Rizeli ise ben de o kadar Rizeliyim diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kılıçdaroğlu, SSKyı batırdı. Nerede senin başarın? Cumhurbaşkanımız CHPnin çöpler içinde bıraktığı İstanbulu yükselen bir yeni şehir haline getirdi. Kendisine başarı hikayesi diyor, merdivene ters biniyor. Merdivene ters binen milleti doğru yola götürebilir mi? İkna odalarının mucidi profesör bu seçimde Meclis dışında. Başörtüsü zulmüne uğrayan bacılarımız Meclise yürüyor. Onlar kapatma davası açtı biz millete sığındık. Bize Allah ve Millet yeter.”

LAFTA MİLLİYETÇİLİK YAPMIYORUZ

Bir tarafta ensar mantığıyla hareket ederek mazlumlara kucak açan AK Parti varken, diğer taraftan zalimin yanında duran ve Sureyedeki Esata heyet gönderen Kılıçdaroğlunun olduğuna dikkat çeken Davutoğlu, CHPnin ardından MHPye yüklendi ve “bazıları lafla milliyetçilik yapar, biz ise kendi tankımızı kendi uçağımızı yapıyoruz. Aramızdaki fark bu” dedi.

RİZE ARTVİN BÖLGESEL HAVALİMANI

Artvinin Kafkasın merkezi yapmak istediklerini belirten Davutoğlu, Gürcistan ile vize ve pasaportları kaldırdıklarını hatırlatarak, Artvinin yolunun Kafkas dağlarına açıldığını söyledi.  Artvini geniş bir turizm havzasına çevirmeyi hedeflediklerini belirten Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Artvinliler Kafkasyaya barış çağrısı yapmaya var mısınız? Barış diyarı için çalışmaya var mısınız? Burası tarım, enerji, barış ve gönül şehridir. Rize Artivin bölgesel havalimanını yapacağız. Artvine  doğalgaz getirmek boynumun borcudur. Can Kurtaran Tüneli bu yıl bitiyor. Organize sanayi bölgesi kuracağız. Artvini baştan başa gezecek teleferik şimdiden hayırlı olsun. Devlet hastaneleri yapıyoruz. 2350 km yayla yolu yapacağız. Yeşili ve mavisiyle Artvini cennette çevireceğiz.”

                





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024