Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2489 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 06:23

Başbakan Ahmet Davutoğlu: Uzay ajansı için çalışma başlattık

Büyüt
Küçült
Başbakan Ahmet Davutoğlu: Uzay ajansı için çalışma
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanlığının Konya Karapınardaki Atış Test ve Değerlendirme Merkezinin açılışını yapıp, Atak helikopterinden yapılan top atışlarını, cirit füzesini atılışını izledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanlığının Konya Karapınardaki Atış Test ve Değerlendirme Merkezinin açılışını yapıp, Atak helikopterinden yapılan top atışlarını, cirit füzesini atılışını izledi.

Telsizden, emeği geçen personele teşekkür etti. Türkiyenin, her türlü uygulamayı kendi içinde gerçekleştirebilecek, teknolojik kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Başbakan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konvansiyonel harp teknolojisi bağlamında Türkiye dünyanın önemli güçlerinden biridir. En caydırıcı kapasiteye sahiptir. Ancak füze ve roket alanında yeni bir teknolojik alt yapıya ihtiyaç vardır.  Türkiye füze teknolojisi geliştirmek durumundadır. Uzay ajansıyla ilgili yasayı Meclise en kısa zamanda sevk edeceğiz. Artık Türkiye, hibeye muhtaç bir ülke değildir.”

 

TRAKTÖR KULLANDI

Başbakan Davutoğlu, Konya temasları sırasında Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine (TÜMOSAN) ait traktör fabrikasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında direksiyon başına geçen Başbakan, kullandığı traktörle fabrikanın içinden çıkıp, bahçede tur attı. Ardından traktörü park eden Davutoğlu, yürüyerek fabrika içine girdi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024