Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2239 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2015 - 20:05

Balbaydan Bakan Eroğluna tepki

Büyüt
Küçült
Balbaydan Bakan Eroğluna

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlunun yaptığı konuşmalarda ormanları nasıy koruyup çoğaltacağını, değil adeta nasıl pazarlayacağını anlattığını öne süren Balbay, Arıcılık yapalım dedikten sonra Spil dağındaki villalardan söz ediyor. Bakan ormana baltası ile girmiş ama halka bu bal tası diyor. Eroğlu, ormancılığımız, su havzalarımız için ciddi bir felakettir. Kendisi Orman ve Su İşleri Bakanı değil, talan ve süs işleri bakanı gibi dedi. Eroğlunun körfezin temizliği için devrede olacağını söylemesinin de samimi olmadığını vurgulayan Balbay şöyle devam etti:

İzmir Körfezi Büyükşehir Belediyesinin sistemli çabalarıyla dibi görünür hale geldi. Böylesi projeler sadece yerel yönetimlerin çabasıyla olmaz, merkezi hükümetin katkısı gerekir. Ancak hükümet İzmirdeki temel projelere katkı koymadığı gibi sık sık engel koyuyor. Eroğlu rakamlara baksın; üşeniyorsa biz söyleyelim. İzmir Ankaraya 5 gönderiyor, buna karşılık İzmir Ankaradan 1 alıyor. Ankarada 2013 yılında kişi başına düşen kamu harcaması 6 bin 900 lira, İzmirde ise 2 bin 100 lira. Bunun neresi adalet?

Eski bakan Binali Yıldırımın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı döneminde AK Partinin verdiği sözleri tutmadığını öne süren Balbay, Örneğin Tire-Selçuk yolunun iyileştirilmesi için mıcır getirdiler, seçimi kaybedince onu bile alıp götürdüler. Veysel Bey de aynı anlayışın ürünü olarak veyi gitmiş seli kalmış diye konuştu.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024