Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1906 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2015 - 16:37

Bakandan vatandaşa: Açılım kalktı kalktı, merak etme

Büyüt
Küçült
Bakandan vatandaşa: Açılım kalktı kalktı, merak

İzmirin kurtuluş günü 9 Eylül, PKK saldırıları sonrasında gelen şehit haberlerinden dolayı buruk kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından Muhsin Gökkaya isimli vatandaş, Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun yanına yaklaşıp Açılımı kaldırın diye bağırdı. Bunun üzerine Bakan Eroğlu ise, Kalktı, kalktı. Merak etme yanıtını verdi. Kutlamalardaki en coşkulu an ise, altı süvarilerin hükümet konağında bayrağı göndere çekmesi oldu.

YUH SESLERÄ° YÃœKSELDÄ°

İzmirin işgalden kurtuluşunun 93üncü yıldönümü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanındaki, Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Toprak, Ege Ordu komutanı Orgeneral Abdullah Recep ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile diğer kurumların anıta çelenk koymalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kutlama mesajı okundu. Bu sırada Ak Parti adına törene katılanlar mesajı alkışlarken. bir gruptan da yuh sesleri yükseldi.

CHPLÄ° MÄ°LLETVEKÄ°LÄ°NDEN TEPKÄ°

Atatürk Anıtına çelenk konulması öncesinde Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile CHP İzmir milletvekili Musa Çam, arasında kısa tartışma yaşandı. Dün akşam İzmirde yerel bir televizyon kanalındaki konuşmasında Bakan Veysel Eroğlunun, koalisyon görüşmelerinde CHPnin tavrını eleştirmesine Musa Çam tepki gösterdi. Çam, Bakan Eroğluna o süreci aynı kanalda karşılıklı tartışmaya davet etti.

AÇILIM KALKTI


Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından protokol üyeleri Konak Meydanındaki tören için alandan ayrıldıkları sırada Muhsin Gökkaya isimli vatandaş, Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun yanına yaklaşıp Açılımı kaldırın diye bağırdı.

Bunun üzerine Bakan Eroğlu ise, Kalktı, kalktı. Merak etme yanıtını verdi. Bakan Veysel Eroğlu, yanındaki diğer protokol üyeleriyle alandan ayrıldı.

Taylan YILDIRIM / Ä°ZMÄ°R, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024